MónTerrassa
Neix la Comunitat Vallès PAE per activar la transició energètica a polígons
  • CA

Neix una nova comunitat al Vallès Occidental per activar la transformació i la transició energètica dels polígons industrials: la Comunitat Vallès PAE. Aquesta nova comunitat, impulsada pel Consell Comarcal, està integrada per 24 associacions i juntes de conservació de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Vallès Occidental. L’objectiu és fomentar la cooperació empresarial per incentivar sinèrgies i aconseguir beneficis comuns, a més d’impulsar projectes estratègics i generar serveis de valor afegit als polígons i avançar cap a la transició energètica.

La comunitat s’ha formalitzat aquest dijous en la sessió “Activem la cooperació als PAE”, on s’han posat sobre la taula les actuacions més immediates. Durant la sessió, el president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez ha destacat que “estem treballant sobretot des d’un punt de vista de transformació energètica” a les industries.

La Comunitat Vallès PAE vol impulsar projectes que avancin cap a la transició energètica

Giménez ha destacat que “hem d’aconseguir una energia que no estigui tan disparada de preu, i per tant hem de treballar des de la xarxa per tal de poder transformar aquesta situació que esteu patint els empresaris i empresàries del país”. “El Consell Comarcal ha de ser el catalitzador, volem ser un node més a la xarxa i participar per facilitar i fer aterrar totes les inversions que es preveuen ara especialment a través d’Europa”, ha expressat.

Per la seva banda, el conseller comarcal de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, ha posat en valor “el treball fet fins ara per poder dinamitzar els polígons d’activitat econòmica i també el valor de l’organització en els espais productius”, referint-se a la tasca feta en el marc del Pacte per la Reindustrialització i de la mà de les associacions i juntes de compensació.

Associacions i entitats adherides de Terrassa, fins al moment:

  • Entitat Urbanística de Conservació del Polígon Industrial “Els Bellots”
  • Associació d’empresaris de Colom II
  • Associació d’empresaris i propietaris de Can Farcan
  • Associació d’empresaris i propietaris de Santa Margarida I i II
  • Associació d’empresaris i propietaris de Can Parellada
  • Agrupació de polígons de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa