MónTerrassa
Un mural fet per dos egarencs llueix a la nova benzinera de Petrolis Independents
  • CA
Le benzinera amb el mural de Bescanó al fons
Le benzinera amb el mural de Bescanó al fons | Petrolis Independents

!--akiadsense-->

Aquest dijous 8 d’agost ha entrat en funcionament a Bescanó la segona benzinera que Petrolis Independents posa en marxa a les comarques de Girona i la primera de la comarca del Gironès. L’altra estació està a Torroella de Montgrí, al Baix Empordà. Un dels trets distintius i alhora peculiars de la nova benzinera és que els seus propietaris han decidit convertir-la en un gran mural que simula un carrer de Bescanó. El mural abasta tota l’estació, fins i tot el sostre. Aquest mural ha estat realitzat per dos egarencs: els artistes Mohi Lee i Jordi Roset Junior.

Amb aquesta ja són deu les estacions de servei que el grup Petro 7-Petrolis Independents té en funcionament a tot Catalunya: Terrassa i Montblanc van ser les primeres (aleshores sota el nom de Petro 7); la de l’Ametlla del Vallès va ser la primera que es presentava amb el nom de Petrolis Independents i li van seguir Vic, Centelles, Tàrrega, Golmès-Mollerussa, Torroella de Montgrí i Les Franqueses del Vallès.

El mural reprodueix un carrer de Bescanó
El mural reprodueix un carrer de Bescanó | Petrolis Independents

!--akiadsense-->

Petrolis Independents es manté fidel a la seva filosofia de servei al país. El seu primer distintiu és que des del primer dia paguen tots els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya, cosa que han encoratjat a fer a la resta d’empresaris del país. A més a més es defineixen com una empresa de “Responsabilitat Social amb C de Catalunya”, cosa que fa que dediquin una part dels beneficis anuals de la companyia a fer viables el màxim de projectes que tenen com a objectiu que Catalunya assoleixi un estat propi. Segons Joan Canadell i l’egarenc Jordi Roset, propietaris de Petrolis Independents, “l’única manera de garantir el benestar dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya és disposar d’un Estat propi”.

Les benzineres de Petrolis estan totalment automatitzades i incorporen les darrers tecnologies existents per garantir la màxima qualitat dels seus combustibles. En no disposar de personal permanentment a l’estació, això els permet ser molt competitius en el preu, cosa que les col·loca en el paquet de les anomenades de baix cost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa