MónTerrassa
Miquel Martí rebrà el Reconeixement Cecot a la Personalitat 2018

Aquest dijous es van reunir a la seu de la patronal catalana Cecot els membres que han composat el Jurat delsReconeixements 2018 al Progrés Empresarial.L’acte de lliurament de guardons serà el proper dimarts 23 d’octubre, en el marc de la 24a edició del sopar de la Nit de l’Empresari, aquest any sota el lema “ SMART SOCIETY | Transformació digital i Apoderament social”. El Jurat, presidit per Antoni Abad, ha fallat a favor de les següents candidatures presentades:

Empresa més internacional – promogut per FEM i patrocinat per PORT DE BARCELONA

MACSA ID

Sant Fruitós del Bages

Reconeixement a la Innovació – promogut pel Club Cecot Innovació i tecnologia

CEBIOTEX

Terrassa

Comerç més dinàmic – patrocinat per Helvetia Seguros

DORMITY

Terrassa

Categoria amb el suport de CCAM

Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris en col·laboració amb la BANC

COMSER

Terrassa

4rt Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable

AIROS GLUTEN FREE

El Papiol

3r Premi Prevint

FUNDACIÓ AMPANS

Santpedor

Categoria fora de concurs en aquest Jurat. El procés de selecció i votació ha anat a càrrec d’un comitè tècnic de Prevint qui ha donat la màxima puntuació a Grup Farga en aquesta edició a les accions de prevenció i salut laboral.

Associació empresarial

ASSOCIACIÓ CATALANA DE RECURSOS ASSISTENCIALS – ACRA

Barcelona

Categoria fora de concurs.

Empreses centenàries

MOBLES LLOVERAS (101 anys)

Terrassa

CASAMITJANA (100 anys)

Terrassa

Personalitat

SR. MIQUEL MARTÍ, empresari i president de Grup Moventia

Categoria fora de concurs.

Miquel Martí Escursell és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en direcció i administració d’empreses per l’IESE. És l’actual president de Moventia, i forma part de la tercera generació que lidera l’empresa familiar fundada l’any 1923. Comença la seva etapa professional l’any 1970 compatibilitzant la seva formació acadèmica amb la seva experiència professional accedint a tots els llocs de treball fins aconseguir la màxima responsabilitat del grup. Sota la seva direcció Moventia ha viscut un moment de creixement i expansió mitjançant l’adquisició d’altres empreses i actualment compta amb 4.000 col·laboradors que tenen com a missió donar serveis de mobilitat a les persones. El Grup Moventia està format per dues activitats de negoci, una dedicada al sector de la mobilitat pública i compartida (autobusos, tramvies i lloguer de bicicleta pública) Moventis i l’altra, la distribució i reparació de vehicles i motocicletes amb Movento.

En la seva trajectòria professional ha ocupat càrrecs, actualment: és President de la Comissió d’Infraestructures i Transport del Consell de Cambres de comerç de Barcelona; Membre del Ple de la Cambra de comerç de Barcelona; Membre del Consell de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya; Membre del Consell de Mobilitat de la ATM; President de la societat Gestió i Promoció Aeroportuària, S.A. membre del comitè executiu de Fira de Barcelona i Vocal Conseller de Faconauto, entre d’altres.

En l’àmbit personal, ha estat president i és patró fundador de Femcat (Fundació Privada d’Empresaris); ha estat vicepresident d’Egarsat (Mútua d’Accidents de Treball); és president de Barcelona Convention Bureau; soci del Cercle d’Economia; membre de l’Institut de l’Empresa Familiar, patró de la Fundació Catalunya Cultura i membre del Cercle del Museu de Cultures del Món de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix