MónTerrassa
Mina celebra el 18è Premi J.B. Galí i Barba amb els treballadors
  • CA
Treballadors guardonats en la 18a edició dels premis | Mina

!--akiadsense-->

El passat divendres dia 1 de juny, es va dur a terme l’edició anual de la commemoració de la Festa de la Verge de les Neus, patrona de Mina, Aigües de Terrassa. Al llarg de l’acte, es van lliurar els guardons del 18è Premi Joan Baptista Galí i Barba a la Innovació i la Millora Contínua, destinat a fomentar la participació dels empleats i empleades, de forma individual o col·lectiva i premiant les idees innovadores, que puguin aportar millores en qualsevol dels processos que es realitzen en el sí de les empreses del Grup, en funció de la seva efectivitat, eficàcia, aplicabilitat i/o grau d’implantació i de la millora que aportin.

Les persones guardonades van ser Mariló Martínez, Xavi Jurado i José Àngel Bravo pel treball “Aplicatiu web per al control de l’aplicació efectiva de mesures de seguretat en l’àmbit d’obres.”, amb el Primer Premi, També es van atorgar un Segon i Tercer Premi així com el reconeixement a tots els participants. El Premi Treball Excel·lent, que distingeix actuacions puntuals o trajectòries personals que siguin paradigma del servei als clients en el sentit més ampli, persones, empreses i institucions i l’especial cooperació en l’assoliment de les fites i objectius empresarials prioritaris de cada exercici, va recaure en Roser Parés i Daniel Moscoso.

També es va reconèixer amb el guardó Joan Marqués i Casals – Marian M. Galí i Guix, a Antonio Meléndez, Joaquim Fontanet i Francisco Criado, pels més de 30 anys de treball a l’empresa. En aquesta edició 2018, el guanyador de l’edició de l’any passat va fer el lliurament del Premi Taronja a Gemma Pradera, com a reconeixement públic de les seves “qualitats humanes, persona positiva, facilitadora de la feina dels companys i de la relació amb els altres i generadora de bon clima laboral”.

Per últim, es va fer un reconeixement especial a José Ma. Meléndez, a tota una trajectòria professional de quasi 38 anys a l’empresa, i que ha estat un referent del coneixement de l’empresa per a totes les persones i tècnics incorporades a Obra i Manteniment de Xarxa. En el marc d’aquesta commemoració, els empleats van portar a terme, per setena vegada, un acte de solidaritat de recollida de productes de primera necessitat i higiene personal, que seran lliurats al Rebost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa