MónTerrassa
Metrovacesa construirà 45 nous habitatges a Sant Pere de Terrassa
  • CA

La promotora immobiliària Metrovacesa construirà 45 habitatges d’obra nova al barri de Sant Pere de Terrassa. La promotora ja ha obtingut la llicència d’obra de la seva nova promoció, tal i com informa el portal Brainsre, i arrancarà la construcció amb una inversió de 10,4 milions d’euros. Consideren que la ubicació dels habitatges és perfecte, ja que Terrassa és un indret “amb un entorn ideal que compta amb tots els equipaments d’una ciutat moderna”.

Cada habitatge de la promoció, que es construirà al carrer Prat de la Riba, tindrà entre una i quatre habitacions, incloent plantes baixes amb jardí privat i pisos tipus dúplex amb terrassa. A tot això cal afegir que formaran un conjunt residencial amb zona comunitària, piscina, zones verdes i aparcaments per a cada vivenda.

Segons informa el portal, els preus oscil·len entre els 198.000€ per a una casa d’uns 80 m2 i terrassa de 5 m2, als 325.000€ per a una de més de 120 m2 i una terrassa de 50m2.

Els 45 nous habitatges es construiran amb tecnologies eficients

“El complex estarà construït amb tecnologies eficients que permeten respectar la sostenibilitat i millorar l’entorn mediambiental”, afirmen. “En la seva aposta per generar un impacte positiu, Metrovacesa adopta un disseny amb mesures passives, implementa energies renovables i fa ús de sistemes eficients de climatització, així com materials i sistemes constructius ecoeficients”.

Terrassa, “una de les millors zones per treballar i viure”

Per la promotora, Terrassa “és una localitat amb demanda i moviment immobiliari” i “un indret estratègic que se situa com una de les millors zones per viure i treballar“. Actualment, la promotora compta amb cinc promocions en comercialització. Amb aquesta aposta, Metrovacesa vol consolidar el seu posicionament a Catalunya i les Illes Balears, on ofereix més de 1.500 vivendes entre les seves 23 promocions actives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa