MónTerrassa
El Mercat de Sant Pere de Terrassa s’apunta al concurs popular de vermuts
  • CA

El concurs popular de vermuts, organitzat pels Premis Vinari i Món Terrassa, arriba als mercats de Terrassa. En aquesta vuitena edició, el certamen s’amplia als dos equipaments de la ciutat, els quals seran un fantàstic escenari de la cursa que tria els millors vermuts catalans de l’any. I, per descomptat, per fer-ho possible caldrà la màxima participació de tots els terrassencs i terrassenques.

La primera jornada tindrà lloc al Mercat de Sant Pere, a la plaça del Triomf del barri de Sant Pere de Terrassa. Aquest dissabte 28 de maig, totes les persones que vulguin participar d’aquesta experiència, podran tastar i posar nota als vermuts que competeixen i que més els agradin.

El concurs popular restarà obert dins del Mercat -en dues parades ben identificades-, entre les 11.30 del matí fins a les 2 del migdia. I per participar serà ben senzill: Només caldrà triar una categoria de vermuts -blancs, vermells o rojos, reserva i innovadors-, i tastar-ne tres. Es farà sense conèixer la marca o la procedència del producte. Per participar-hi no cal inscripció prèvia i és gratuït.

Cartell del concurs popular de vermuts

Després d’aquesta experiència de tast que se’n diu a cegues, podran triar quin de tots és el seu preferit; i la seva votació, se sumarà a l’obtinguda en un tast professional (celebrat el passat 16 de maig a Reus) i en altres concursos populars, alguns dels quals ja s’han celebrat, com el de Palamós (8 de maig) o Cambrils (22 de maig). A Terrassa, hi haurà una darrera oportunitat per tastar els millors vermuts al Mercat de la Independència el proper 11 de juny.

Els vermuts guanyadors de l’edició es donaran a conèixer el dia 1 de juliol d’aquest 2022 en una gala que tindrà lloc a la ciutat de Reus. Les categories en què competeixen els productes: tradicionals blancs, tradicionals rojos o negres, tradicionals reserva, i altres estils de vermuts, que inclouen els daurats, taronges, rosats, secs i extra-dry blancs o negres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa