MónTerrassa
El Mercat de la Independència de Terrassa vota el millor vermut català
  • CA

El Mercat de la Independència de Terrassa és l’escenari escollit per una nova jornada del concurs popular de vermuts catalans. De la mà dels Premis Vinari i Món Terrassa, l’equipament se suma a la cursa que tria els millors vermuts catalans de l’any, com ja va fer ara fa uns dies el Mercat de Sant Pere.

Aquest dissabte 11 de juny serà la darrera convocatòria de vot popular, en la qual s’anima a totes les persones a dir la seva i triar quin dels productes que enguany competeixen al certamen consideren mereixedor d’una medalla. El Mercat de la Independència de Terrassa acollirà una jornada que s’allargarà entre les 11:30h i les dues del migdia.

Les persones que s’hi apropin, tindran l’oportunitat de tastar diversos vermuts a cegues, sense conèixer la marca ni la procedència, i puntuar-los en funció del seu gust personal. Els vots acumulats durant la jornada se sumaran als obtinguts en les prèvies sessions de tast popular (celebrades a Palamós, Cambrils i al Mercat de Sant Pere de Terrassa) i en la jornada professional que va tenir lloc el 16 de maig a Reus.

Vermut i tapa

El concurs popular s’instal·larà dins el mercat entre les 11.30 del matí fins a les 2 del migdia, i participar-hi serà molt senzill: caldrà triar una categoria de vermuts -blancs, vermells o rojos, reserva i innovadors-, tastar-ne tres referències i ordenar-les segons preferència. Per participar-hi no cal inscripció prèvia i és totalment gratuït.

A més a més de l’activitat lúdica del concurs, també s’oferirà l’opció de degustar un vermut i una tapa per un preu de 3€. Les parades que n’oferiran són les següents:

  • Xarcuteria Polleria Gamisans
  • Queviures PotPetit
  • Xarcuteria Criolla
  • Carnisseria Montse
  • Natural i Bo
  • Tanta Gana
  • +k’olives
  • Llegums i plats cuinats Ricardo i Montse

El concurs de vermuts celebra enguany la vuitena edició

Els vermuts guanyadors de l’edició es donaran a conèixer el dia 1 de juliol d’aquest 2022 en una gala que tindrà lloc a la ciutat de Reus. Les categories en què competeixen els productes: tradicionals blancs, tradicionals rojos o negres, tradicionals reserva, i altres estils de vermuts, que inclouen els daurats, taronges, rosats, secs i extra-dry blancs o negres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa