MónTerrassa
Màscares i disfresses per Carnaval, als carrers i comerços del Centre
  • CA
Màscares gegants penjades als carrers del Centre
Màscares gegants penjades als carrers del Centre | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

TerrassaCentre i La Mascarada han unit forces per portar l’esperit del Carnestoltes als carrers de Terrassa. D’aquesta manera, l’associació de comerciants ha preparat dues accions tant al carrer com als seus establiments associats per tal que, malgrat les restriccions actuals, la ciutat es vesteixi de Carnaval. Així, un total de 27 comerços mostraran als seus aparadors disfresses d’anys anteriors, totes elles cedides per La Mascarada i les pròpies comparses de la ciutat. Aquesta iniciativa té per objectiu recuperar els vestits que formen part de la història del Carnestoltes a Terrassa i treure un somriure als egarencs.

Els comerços participants són: Arivet Gifts, Aubets Informàtica, Bar El Social, Cafè Central, Calzados Nuanju, Casa Farràs, Casarramona, Centre Digital Unió, Cottet, Depi Gavatxons, Finques Vidal Gomà, Fleca Torres, Gamax, Gusi, Herois, Ice Wave, Joan & David, La Chinata, Matalasseria Martínez, Mia, Muy Mucho, Osmy Estètica, Pas a Pas, Punt Moda, Samarretes, Scissors Lover i Restaurant Roca.

L’ambient festiu tan típic del Carnestoltes també lluirà als carrers més cèntrics de Terrassa, on l’associació de comerciants ha instal·lat una vintena de màscares, totes elles de colors vistosos i cridaners per omplir de festa i alegria el centre de la ciutat. TerrassaCentre vol que, malgrat la cancel·lació, el Carnestoltes continuï present als carrers de la ciutat i porti la seva alegria a tota la població.

Una de les màscares penjades als carrers del Centre
Una de les màscares penjades als carrers del Centre | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa