MónTerrassa
En marxa la II Ruta dels millors vermuts catalans a Terrassa
  • CA

El Gremi d’hostaleria de Terrassa, Món Terrassa i els Premis Vinari dels vermuts catalans tornen a organitzar aquest hivern la Ruta del Vermut, un recorregut pels millors bars i restaurants de Terrassa i comarca. Es tracta de la segona edició d’una iniciativa que pretén acostar i descobrir els guanyadors de l’edició 2021 del concurs dels vermuts Premis Vinari. Es durà a terme durant 3 setmanes, del 26 de novembre fins al 19 de desembre, i comptarà amb un munt de propostes gastronòmiques dels mateixos restaurants en format tapa i vermut on es podran degustar a preus populars. La ruta compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç, i la col·laboració de l’Hotel Don Cándido, Sammy i Geiser.

En total es podrà gaudir d’una ruta entre nou bars-restaurants de la ciutat. Els participants en aquesta segona edició són: Roll in restaurant, Sa Illa, El Dot, Zurito Terrassa, La Fàbrica 1909, Nou Gaudí, John’s Tapes i Rústics, La Cistelleria i Santa Cereza. Podràs trobar més informació sobre la seva ubicació, horaris i quina és la tapa que proposen al web Tastal (clicant aquí).

Com en l’anterior edició, l’autor del cartell de la ruta ha estat dissenyat pel reconegut artista Jordi Català (el pare de la famosa mascota ‘TOI’ que van popularitzar els pastissets bollycao) i revela l’art d’elaboració de l’aperitiu català.

A més, enguany participar a la Ruta dels Vermuts tindrà premi. Entre tots aquells que comparteixin una imatge de la tapa i el vermut a Instagram sota el hastag #rutavermutsterrassa, entrarà en el sorteig d’un lot de vermuts guanyadors dels Premis Vinari.

El vermut és més que una beguda, és tota una cultura i una forma de vida que té unes llargues arrels a Catalunya i molts cellers catalans n’elaboren de qualitats excel·lents. Els Premis Vinari volen donar a conèixer els diferents estils i marques catalanes a través d’un seguit d’activitats i tastos per conèixer la proximitat, els millors maridatges d’aquesta beguda tradicional i moderna així com gaudir de la bona restauració de casa nostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa