MónTerrassa
“Marketplace Terrassa Covid-19”, un espai d’enllaç per a projectes i serveis
  • CA
Màscares protectores per a sanitaris impreses per Covid Vallès
Màscares per a sanitaris impreses per Covid Vallès, un dels projectes participants | Covid Vallès

!--akiadsense-->

«Marketplace Terrassa Covid-19», impulsat per l’Ajuntament de Terrassa en coordinació amb la Generalitat de Catalunya, és un espai virtual de recollida de necessitats i de solucions de serveis tecnològics, de productes sanitaris, de coneixements, de material i de logística, entre d’altres. Aquest espai permet gestionar i coordinar l’oferta i la demanda de productes i serveis, i ha estat molt útil ja en àmbits com les mascaretes, respiradors, teixits per a bates sanitàries i altres.

Des del Govern municipal es vol donar així visibilitat al teixit empresarial, posant en valor les seves aportacions a aquesta crisi sanitària i econòmica. Aquest espai d’intercanvi de solucions, coneixements i demanda, gestionat des del Servei d’Innovació, ha de servir al teixit productiu de la ciutat per establir sinèrgies i aliances per enfortir la seva capacitat de resiliència en aquests moments de crisi.

Des de l’inici de la crisi i dins del Pla d’Emergència Municipal de Terrassa, el Servei d’Innovació de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat ha anat fent una recollida de dades per tal de millorar la capacitat de resposta de la ciutat davant els reptes que planteja l’actual situació d’excepcionalitat. En total ha realitzat 26 contactes amb empreses que ofereixen solucions o tenen necessitats en l’àmbit sanitari o tecnològic. Ara, amb el MarketPlace Terrassa, aquestes dades es visibilitzaran i des del mateix servei es gestionaran i vehicularan per donar-hi sortida.

Si una empresa o persona emprenedora té un projecte en marxa per donar resposta a l’actual crisi però te dubtes o necessitats de material, transport, especificitats tècniques, o bé si tenen alguna proposta de productes i/o serveis o coneixements tècnics i/o disposen d’esquemes i/o plantilles per a fabricar material sanitari i d’altres, disposa d’un enllaç per establir un primer contacte: https://forms.gle/xn9LC8BF9s2q9t7c9. A partir d’aquí, un equip de professionals contacten amb l’empresa amb la major brevetat possible, per tal de valorar la solució o petició i publicar-la en el MarketPlace a la web municipal https://orbital40.com/marketplace-terrassa-covid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa