MónTerrassa
Marc Ribas s’endú un Premi Ondas amb “Joc de cartes”
  • CA

El cuiner terrassenc Marc Ribas s’ha endut un Premi Ondas 2022 amb el programa televisiu “Joc de cartes“. Aquest dimecres, dia 14 de desembre, es van donar a conèixer els guanyadors de la gran gala de comunicació i periodisme, organitzat per al grup Prisa i conduït per Andreu Buenafuente. L’esdeveniment va tenir lloc al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, en un acte que ha tingut moments pel record de companys de professió, com Àngel Casas i Jesús Quintero, i també una vessant reivindicativa del paper rellevant que té el periodisme a l’hora de fer arribar a la ciutadania el patiment derivat de la guerra d’Ucraïna.

Alegria per al xef de Terrassa i per tot l’equip del programa de cuina de TV3 que han estat premiats en la categoria de “Millor programa de cadenes no nacionals”. Ribas ha pujat dalt de l’escenari per recollir un guardó en què s’ha volgut agrair la feina feta per totes les persones que han treballat en aquest espai líder i ha reivindicat que l’èxit del format ha estat possible per l’aprenentatge que ha anat fent l’equip. Ja son sis anys presentant restaurants i productes de la nostra terra. I l’interès dels espectadors no s’atura. En aquest sentit, el director de TV3, Sigrid Gras, ha ressaltat la capacitat d’adaptació del programa, que ha realitzat any rere any diversos canvis de format i estil, i l’èxit que ha tingut traspassant la frontera i arribant a diverses televisions de l’Estat.

Marc Ribas ha recollit el Premi Ondas a millor programa de televisió de cadenes no nacionals per Joc de Cartes | Premis Ondas

La resta de premiats dels Ondas

Tanmateix, el gran triomfador ha estat un com més Jordi Basté amb el seu programa “El món a RAC1“, que s’ha endut el premi Ondas al millor programa de Ràdio. També ha estat reconegut el veterà periodista Carles Francino, amb l’Ondas a la trajectòria o millor labor professional, mentre que Andreu Buenafuente ha estat considerat el millor presentador. El Festival Porta Ferrada ha rebut una menció especial del jurat en l’àmbit dels premis nacionals de música. ‘Saber y ganar‘, el concurs conduït per Jordi Hurtado a RTVE, ha estat reconegut com el millor programa d’entreteniment.

Dins de l’àmbit televisiu, destaca el premi a Millor Documental o Sèrie documental per a “800 metros“, de Netflix, sobre els atemptats del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils; o la veterana “La que se avecina” que ha tornat a imposar-se en “la millor sèrie de comèdia”. La millor programació especial de ràdio ha estat la cobertura de Radio Nacional de España (RNE) de la guerra d’Ucraïna, encarnada en la figura del periodista i enviat especial Fran Sevilla.

Pel que fa als premis Ondas nacionals de música, s’ha distingit la trajectòria de Luz Casal; Dani Fernández com a fenomen musical de l’any. Hay que vivir el momento, de Manuel Carrasco, com a millor espectacle, gira o festival. Finalment, el premi nacional de publicitat en ràdio ha destacat com a millor campanya de ràdio ‘Tiempos aún más confusos‘, de l’agència David Madrid per Burger King. La millor agència de ràdio ha estat Mono Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa