MónTerrassa
Manuel Lao vol el restaurant del germà de Ferran Adrià
  • CA

L’empresari i multimilionari resident a Matadepera, Manuel Lao, vol tornar a posar en marxa ElBarri, el famós grup de restaurants d’alta cuina de Barcelona d’on forma part el prestigiós restaurant Tickets, actualment tancat. El propietari del restaurant és Albert Adrià, germà del conegut xef i cuiner Ferran Adrià, compartit amb els germans Iglesias. L’ex-propietari de l’empresa Cirsa s’ha unit a altres socis per llençar una oferta per la companyia de restauració de Grup Iglesias i ElBarri, l’aliança entre els Iglesias amb Adrià, amb l’objectiu de reobrir i revifar els seus restaurants. 

Bodega 1900, Pakta, Hoja Santa, Niño Vieja, Enigma i Tickets, sent aquest últim el més famós i prestigiós, són els restaurants que formen part del grup ElBarri i que es van veure obligats a tancar les seves portes definitivament degut a l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, el que es va traduir en una pèrdua d’un gran centre turístic gastronòmic de tres estrelles michelin a la ciutat comtal. Ara sembla que tenen una oportunitat per tornar a obrir gràcies a l’oferta de l’empresari Lao, que es mostra decidit a rellançar aquest grup.  

L’adquisició d’aquestes empreses, però, es troba en aquests moments en un concurs de creditors i per tant encara no es pot afirmar la compra d’aquests restaurants. Així doncs, no se sap si el Grup Iglesias i ElBarri acabarà a les mans de Lao, però aquest intent de comprar els grups de restauració per part de l’empresari resident a Matadepera confirma les seves ganes d’invertir. Així doncs, no se sap encara a mans de qui, però un fet que si és cert és que sembla que els famosos restaurants situats a la part alta de l’avinguda Paral·lel de Barcelona tornaran a obrir les seves portes ben aviat. 

Manuel Lao

El multimilionari Manuel Lao té 76 anys i va néixer a Almeria, però amb 12 anys va arribar a Terrassa en busca d’un futur millor. Resident a Matadepera, es calcula que té un patrimoni de 1.400 milions d’euros i actualment és un dels homes més rics del món. És el fundador de Cirsa, una empresa multinacional de casino, però la va vendre l’any 2018 per aproximadament 2.500 milions d’euros. Amb l’oferta de comprar Grup Iglesias i ElBarri deixa clar que les seves ganes d’invertir no s’aturen.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ITACA a octubre 14, 2021 | 21:01
    ITACA octubre 14, 2021 | 21:01
    El cornicabra era realmente bo
  2. Icona del comentari de: Cocinero antes que fraile a octubre 14, 2021 | 22:03
    Cocinero antes que fraile octubre 14, 2021 | 22:03
    Alguien que no ha trabajado en hostelería nunca... se queda los locales pero no el personal... operación inmobiliaria a la vista
    • Icona del comentari de: Anà Maria Rodríguez Sanchez a octubre 15, 2021 | 22:29
      Anà Maria Rodríguez Sanchez octubre 15, 2021 | 22:29
      Està totalment equivocada, Manuel Lao, junto con su padre Càndido y su hermano Juan tuvieron en Terrassa negocios de hoteleria, en el barrio de Ègara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa