MadMonkey Ice Cream ha obert recentment les seves portes a Terrassa per portar els seus xurros i gelats especials. El nou establiment es troba ubicat al carrer de Joan Coromines, número 9, en ple centre de vianants de Terrassa. Els horaris en què el local estarà obert és: de dimarts a divendres de 4 de la tarda a 9 del vespre; dissabtes i diumenges, en horari trencat, de les vuit del matí a dos quarts d’una del migdia i de 4 de la tarda a les 9 del vespre. Dilluns, tanquen.

Segons explica el seu mateix propietari els gelats són artesanals i n’hi ha de múltiples gustos. Tanmateix, potser el que criden més l’atenció són el xurros: “no són d’una massa comú, és una massa de pasta de full d’alta pastisseria que els proporciona una textura única”, subratlla i afegeix que “no utilitzem oli de fregir sinó que apostem per fer servir una mantega procedent de Bretanya, això fa que siguin més sans i que no siguin tan pesats a l’estómac, com pot passar amb el xurro més tradicional”.

També ressalten la xocolata que els acompanya, i la qual procedeix d’una gran font que tenen instal·lada i que ofereix un flux constant. “No és un preparat, no té ni aromes afegits, ni conservants ni espessants. Es tracta d’una cobertura pura al 72% de cacau, sense sucres afegits, i això fa que tingui un gust molt intens”. Tot això complementat amb una capseta -que es diferencia del típic con de paper- que ha estat dissenyada expressament perquè sigui pràctica per poder menjar mentre es passeja.

No és l’únic establiment que ha obert les portes aquest mes d’octubre. Pocs mentres més enllà, al carrer Cremat, ha nascut un local dedicat a la pizza al tall, Farina di Strada, que aposta per atraure el públic amb aquest menjar ràpid italià fet a base de porcions, còmodes d’endur-se i de menjar mentre es camina. També a pocs metres de distància de MadMonkey, a la plaça Salvador Espriu, número 4, hi trobem un nou centre de salut integral, Ikigai Terrassa, conduït per dues joves emprenedores: La Cintia, psicòloga sanitària de professió, i la Gina, dietista i nutricionista.


Comentaris

    Joan Octubre 21, 2021 | 10:34
    Segons MonTerrassa només obren botigues al Centre de la ciutat. De la resta d'estabilments dels barris, ben calladets. Ni un titular.
    My name?? Octubre 21, 2021 | 12:13
    Tenen de venir de fora a fer un producte d'aquí?? , si més no, un producte de tradició espanyola, crec que es Andalussia a on es van inventar. ¿Madmonkey.?? ... Ostres, que Happy idea. This is Catalonia
    MareMeva Octubre 21, 2021 | 15:52
    La gent queixant-se d'un negoci nou desprès de tot el que hem passat... Bona iniciativa, fa falta vida i activitat!
    Carles Octubre 21, 2021 | 16:08
    Quien tingui pasta pero gastar que ho disfruti. Jo estic pelat com una rata.

Nou comentari