MónTerrassa
L’Òptica Universitària obre un espai per a nens a Terrassa
  • CA
Nou espai per als infants | Òptica Universitària

!--akiadsense-->

L’Òptica Universitària inaugura un espai per a nens en un dels seus tres centres ubicats a Terrassa, concretament el de l’avinguda Jacquard, 87. És l’únic establiment dels més de 60 repartits per tot el territori que ofereix en exclusiva aquest espai on pretenen posar l’accent en la salut visual dels nens, encara que no es descarta obrir en el futur espais similars en altres centres.

El nou espai busca remarcar la importància de realitzar revisions oculars habituals en els més petits de la casa. Aquestes proves són primordials, donat que durant l’etapa de creixement és habitual que sorgeixin problemes de visió i variïn els resultats ràpidament obstaculitzant l’aprenentatge dels menors.

El sentit de la vista és fonamental pel desenvolupament dels nens, raó per la qual és necessari vigilar i tractar els problemes de la vista que puguin aparèixer. Per això, L’Òptica Universitària ofereix una assegurança per canvi de graduació perquè, tots els nens menors de 12 anys, puguin disposar d’unes ulleres i vidres ajustats a les seves necessitats. Consisteix en el canvi de vidres cada vegada que es precisi de forma totalment gratuïta durant un any des de l’entrega de les primeres ulleres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa