MónTerrassa
Loom’s Coffee & Bakery obre un nou establiment a Terrassa
  • CA

Loom’s Coffee & Bakery ha obert un nou establiment a Terrassa. Es tracta del segon local que aquesta empresa té a la nostra ciutat. El primer comerç el van obrir ara fa uns mesos, el passat mes de maig d’aquest 2022, a l’avinguda Jacquard, al barri de Vallparadís. Sis mesos després, sembla que les coses els van prou bé i han decidit continuar la seva expansió. Per això han inaugurat recentment una nova cafeteria a la Rambla d’Ègara, número 103, a l’alçada del carrer Blasco de Garay.

El nou Loom’s manté l’estètica de l’original (un estil neorústic amb predilecció per la fusta), amb un gran mostrador on es poden veure tots els productes que ofereixen, i una zona de taules per poder degustar els esmorzars, berenars o, fins i tot, dinars o sopars. Perquè aquesta cafeteria, que entra dins del nou model de forn+cafeteria+bar, ofereix dolços i salats. Entrepans, brioixeria, pastissos, focaccia o amanides. Una àmplia varietat amb la qual vol atraure un públic variat, des de qui va fer el croissant i el cafè amb llet, a qui prefereix un menjar lleuger amb un pokebowl o rotllets. Qui passa a fer un batut a mitja tarda a qui vol agafar-se alguna cosa per menjar al vespre.

Horaris molt extensos i clients variats

El local de l’avinguda Jacquard compta ja amb una clientela fixa, de treballadors d’empreses pròximes a joves universitaris, i amb poc temps ha aconseguit bones ressenyes a la plataforma Google, on li col·loquen un 4 estrelles. I un dels aspectes que està més ben valorat és que obren d’hora al matí, a les 6 ja aixequen la persiana, i els pots trobar encara oberts fins a les 10 de la nit. De dilluns a diumenge. Aquest mateix horari serà el que se segueixi al local de la Rambla d’Ègara.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a octubre 28, 2022 | 09:14
    Mireia octubre 28, 2022 | 09:14
    Tot per Terrassa Centre.... La resta, els barris gütos, només per a pagar impostos sense rebre serveis.
    • Icona del comentari de: Tona a octubre 29, 2022 | 23:25
      Tona octubre 29, 2022 | 23:25
      A mi el que em desagrada és que no diguin que no són notícies sinó anuncis. Que no passaria res, ostres! D'algun lloc han de treure els calers!
      • Icona del comentari de: Joan Manel Oller a octubre 30, 2022 | 00:24
        Joan Manel Oller octubre 30, 2022 | 00:24
        Respecte a la posada en marxa de Loom's. Ens sap greu que el que és un servei que fem a la ciutadania ho consideris un anunci. Pots preguntar a Loom’s si ha pagat alguna cosa. O pots creure’t que el que fem és purament informar d’obertures i tancaments de comerços i de canvis en els paissatges comercials dels carrers.
  2. Icona del comentari de: Maria García Lopez a juliol 07, 2023 | 16:03
    Maria García Lopez juliol 07, 2023 | 16:03
    El de Rambla amb Blasco de Garay, ja no tornare. La treballadora que nomes vol atendre homes, i els deixa que et pasin adevant, i a sobre, et posa mala cara. Aires de superioritat, com moltes extranjeres, pero en aquest local, es ella la que sobra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa