MónTerrassa
Llibreria de Ca n’Anglada busca nou propietari/a
  • CA
Interior de la llibreria
Interior de la llibreria | Reempresa

!--akiadsense-->

Reempresa ajuda als propietaris de la Llibreria Hermanos Aguilera, al barri de Ca n’Anglada a trobar els seus successors. Amb un anunci a la seva pàgina web, s’explica que l’establiment, amb més de 44 anys de trajectòria a Terrassa, tanca per jubilació. Tanmateix, els actuals propietaris no volen que la botiga es mori i per això li busquen una nova vida a mans d’algú amb ganes de continuar el negoci.

L’empresa ven premsa, revistes, col·leccionables, llibres, llaminadures, joguines de tot tipus i per a totes les edats, objectes de regals, i articles de papereria com: articles d’escriptura, material i complements d’oficina, articles per ordenar i classificar documentació, material de belles arts, paper i manipulat, motxilles i bosses, estoigs, carpetes i carpetes classificadores, agendes escolars i bosses per l’esmorzar. També es venen productes per a festes: espelmes per bateig i espelmes d’aniversari, missals, Rosaris, Llibres i àlbums per Comunió, articles de nadal, obsequis per a celebracions especials, decoració, garlandes, adorns, bosses de cotilló, disfresses i lloguer de vestits de Rei Mag, material per festes temàtiques i accessoris i complements de Carnaval i altres celebracions.

Actualment, l’horari d’atenció al públic és el següent:

De dilluns a divendres de 8h a 13:30h i de 17h a 20:30h

Dissabtes de 8h a 13:30h

Festius obert de 8h a 13h.

El local disposa d’un ampli aparador, està ubicat pròxim a una escola, i a una de les avingudes més transitades del municipi i ben comunicat amb transport públic. La cessió inclou: el fons de comerç, el mobiliari, les instal·lacions i la fotocopiadora. El preu aproximat de sessió és de 10 a 20 mil euros.

Més informació clicant aquí

Exterior de la llibreria
Exterior de la llibreria | Reempresa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa