MónTerrassa
Lidl obre un nou establiment a Terrassa
  • CA

La cadena de supermercats Lidl obre un nou establiment a Terrassa. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, la botiga s’instal·larà al carrer Voluntaris Olímpics, número 125 (en uns baixos d’un edifici de nova construcció que fa cantonada amb la carretera de Matadepera) i la data prevista d’inauguració serà el pròxim dijous 24 de febrer. L’establiment tindrà uns horaris de nou del matí a nou del vespre de dilluns a dissabte, de manera interrompuda. I una de les principals avantatges és que disposarà de més de 80 places d’aparcament per als seus clients, facilitant-ne d’aquesta manera l’accés per aquells que no siguin veïns propers o que hagin de fer una bona compra.

L’empresa assegura que comptarà amb una sala de vendes de més de 1.280 metres quadrats, en els quals s’hi distribuiran les seccions de productes frescos (fruita, verdures, carns i peixos, a més de la secció de forn) i articles de nevera, envasats, cosmètica, higiene personal i neteja. I com s’ha apostat en els darrers mesos, per una aposta per productes de proximitat.

No serà l’única botiga que la cadena alemanya estrenarà en les pròximes setmanes. En total, té previst invertir 47 milions d’euros i crear 100 nous llocs de treball amb l’obertura de nou botigues, escampades entre Balears (Inca i Palma de Mallorca), Múrcia (Múrcia ciutat i Molina de Segura), Extremadura (Almendralejo), Astúries (Avilés), Madrid (Móstoles) i Galícia (Estrada). Més a llarg termini, Lidl s’ha proposat en el període de 2021-2024 obrir més de 150 botigues i quatre plataformes logístiques, el que suposarà una inversió global de més de 1.500 milions d’euros.

Tres establiments a Terrassa

L’obertura del nou establiment al barri de Poble Nou-Zona Esportiva serà el quart que comptarà la cadena a la nostra ciutat. Farà dos anys de l’última obertura. El darrer trimestre de l’any 2019 va ser el moment en què Lidl va remodelar a fons la seva botiga de Ca n’Anglada (la primera que va obrir a Terrassa, al llunyà 1996) però també quan va agafar les regnes d’un enorme local ubicat al centre comercial Parc Vallès. Cal afegir el gran establiment que hi ha a Les Fonts, a tocar de la riera de Les Arenes, i que també va ser remodelat recentment.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jose Martínez a febrer 10, 2022 | 21:14
    jose Martínez febrer 10, 2022 | 21:14
    que pena más súpermercado más miseria el comercio de tarrasa así está gracias señor alcalde tendrías que pensar como está de jalo tu ciudad miralo la rambla y el centro echo una rruia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa