MónTerrassa
L’Escodi organitza un combat entre botiga física o e-commerce
  • CA

L’Escola Superior de Comerç i Distribució, Escodi, organitza aquest dimecres a les 18h una conferència a dos per parlar sobre com ha afectat la pandèmia al comerç i la irrupció encara amb més força de la venda online el combat. Present i futur del comerç, a debat. Per fer-ho de forma atractiva, planteja una espècie de “combat” entre “dos púgils experimentats i que fa setmanes que entrenen fort per donar respostes al dilema”.

Per una part, Albert Vinyals, Dr. En Psicologia i especialista en psicologia del consum que defensarà perquè la botiga física mai morirà. Comptarà amb la col·laboració de Josep Baltà, propietari i forner de Forn Baltà. Per l’altre, Joan Morales, Dr. En Psicologia, assessor i dissenyador de programes de formació específica d’eCommerce, defensor dels avantatges de la compra online. Tindrà com a col·laborador Dani González, publicista, creador d’Ulisesproject.com, que dóna suport a les persones que volen tenir el seu negoci online.

El combat, a 4 rounds, es desenvoluparà a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm, i serà retransmès en streaming. El combat també compta amb un altre convidat que ha optat per una via omnicanal per al seu negoci, es tracta de David Millà, Ceo i soci fundador de BornTo Be, Experiència Bebé i Tribiess.

Aquells que vulguin veure’l poden inscriure’s a: https://zoom.us/webinar/register/WN_LnuEKj8NRkOxQP7rSV0-vQ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa