MónTerrassa
Les cooperatives escolars presenten els seus projectes al Mercadal de Terrassa
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora d’Educació, Teresa Ciurana; del regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn; i de la regidora de Comerç i Mercats, Jennifer Ramírez; ha visitat aquest dimecres la fira del projecte CuEmE ubicada al Mercadal de Martí l’Humà, a l’avinguda de Béjar. A la visita també ha assistit el president delegat de l’Àrea d’Educació, Joventut i Esports de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega.

Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE) és un programa amb el que l’alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de la localitat. Es tracta d’un treball per projectes innovador, a través d’una cooperativa organitzada a l’aula que comporta treballar la seva constitució, elaboració d’imatge corporativa i elecció de productes per a la venta en un mercat local real.

El projecte està impulsat per la Diputació de Barcelona i de forma conjunta pels serveis d’Educació i de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa. La finalitat és treballar el foment de la cultura emprenedora en el cicle superior de l’educació primària, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria.

El curs 2020-2021 han participat 169 alumnes de 5è de primària de les escoles Creixen Terrassa (48 alumnes) El Vallès (45 alumnes) Font de l’Alba (25 alumnes) i Serra de l’Obac (51 alumnes). Al Mercadal s’han instal·lat aquest dimecrs parades de les escoles Creixen Terrassa, El Vallès i Font de l’Alba.

Visita a les cooperatives escolars al Mercadal de Terrassa | Rafel Casanovas BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa