Las Palmeras obrirà ben aviat el seu primer restaurant de tapes a Terrassa. Des de fa uns dies, a través de les xarxes socials, l’empresa de restauració ha anunciat que en les pròximes setmanes inaugura un nou establiment a la cocapital vallesana. En concret, el local estarà ubicat al passeig Vapor Gran 49-51, en un espai en què va estar-hi durant molt de temps el Frankfurt Les Lletres i que des d’aleshores diversos promotors de l’hostaleria han intentat dir-hi la seva massa èxit.
Amb l’anunci del 31 de gener com a data d’inici, ja fa dies que han començat a fer xup-xup amb vídeos del que es podrà esperar. Las Palmeras presentarà el seu primer restaurant a Terrassa, però no és l’únic que tenen al nostre país. En disposen de tres més ubicats a Viladecans, Gavà i Premià de Mar.
Les anxoves, la seva gran especialitat
Si per una cosa destaquen els restaurants Las Palmeras és per les anxoves. “Aquesta és la nostra especialitat indiscutible, ens vam fer famosos per oferir les millors anxoves del Cantàbric. Originals de Santoña i respectant la producció artesanal pròpia de l’ofici”, expliquen. Tanmateix, amb el pas del temps han anat incrementant la seva oferta gastronòmica i també les seves ‘especialitats’, on ara també en ressalten “les bombes, una combinació de patata farcida amb ingredients saborosos, cruixents per fora i sucoses per dins, amb deliciosa combinació d’embotit, ceba o, fins i tot, de pop. Totes estan preparades a mà”, indiquen.
Afirmen que un dels plats més sol·licitats són les ‘patates Les Palmeras’, és a dir, les braves. “Però nosaltres hem creat la nostra pròpia recepta, amb patates tallades molt fines i a mà, perquè siguin cruixents i fregides amb pell, condimentades amb sal, pebre molt i allioli casolà”, subratllen.