MónTerrassa
L’Ajuntament reivindica l’estació Terrassa Oest al Ministeri de Foment
  • CA
x
El Consell Comarcal del Vallès Occidental va assistir a una reunió al Ministeri de Foment | CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL

El tinent d’alcalde Amadeu Aguado va traslladar dimarts al Ministeri de Foment la reivindicació del Govern municipal de què es construeixi amb prioritat la futura Estació de Terrassa Oest entre Can Boada i la Maurina, una infraestructura ja planificada el Pla de Rodalies de Barcelona, i reivindicada pel Govern municipal i la ciutat al llarg de l’última dècada, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat al transport públic a la zona oest de Terrassa.

Aguado va assistir a la reunió que va tenir lloc a Madrid entre ajuntaments, consells comarcals i entitats socioeconòmiques de la Catalunya Central i del Vallès Occidental. La delegació del Ministeri estava encapçalada per Pedro Saura, secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge; José Javier Izquierdo, secretari General d’Infraestructures; Isabel Pardo, presidenta d’Adif; i Isaías Táboas, president de RENFE. El tinent d’alcalde terrassenc valora molt positivament la reunió i la predisposició de la representació de Foment per prioritzar la construcció d’aquesta infraestructura a la ciutat.

En la reunió celebrada ahir, la delegació catalana va demanar millores a la R4 de RENFE en el tram Terrassa-Manresa. De la trobada en va sortir el compromís de Foment de crear una Comissió de seguiment d’un Pla de Manteniment i inversions formada pel Ministeri, Renfe i Adif i els representants d’ajuntaments, consells comarcals i agents socioeconòmics del tram Terrassa-Manresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa