MónTerrassa
La Vaga indefinida de Correus Sabadell s’estén a Terrassa
  • CA

70.000 persones de Sabadell estan afectades per una vaga que suma ja 24 dies. Aquest dijous, les assemblees de tres unitats de repartiment de Correus a Terrassa van comunicar la seva intenció d’adherir-se a la vaga, segons ha informat en un comunicat el sindicat de la CGT.

Aquesta vaga compta amb el suport d’una caixa de resistència amb ingressos de diferents ens de la CGT de tot l’estat. Les plantilles exigeixen “acabar amb l’estructural sobrecàrrega existent i amb l’autoritarisme de jefatura a Catalunya“. Així doncs, a l’afectació que està havent a 70.000 persones de Sabadell es sumaran les més de 210.000 a qui dona servei les unitats de repartiment de Terrassa.

En aquest context, Inspecció de Treball està avaluant una “denúncia d’urgència” que va interposar la CGT per “vulneració del dret de vaga per part de Correus”. Des del sindicat manifesten que l’empresa “desvia serveis de paqueteria i contracta personal per intentar reduir l’afectació de la vaga mitjançant esquirolatge. Una altra mostra del tarannà contrari als interesos de la ciutadania que manté l’actual Jefatura de Catalunya”.

Des de la CGT han citat a l’empresa a Mediació de la Generalitat pel pròxim dilluns.

Una seu de Correus de Terrassa amb una pintada de suport a la vaga | CGT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa