MónTerrassa
La PAH es planta al BBVA Terrassa per exigir les clàusules sòl
Clients i afectats per les clàusules sòl, a l’oficina del BBVA a Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Aquest divendres, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha dut a terme una acció massiva a la seu del BBVA del carrer Portal de Sant Roc. Una vintena de membres de la PAH s’han plantat davant l’entitat per tal de reclamar la devolució de les clàusules sòl.

L’objectiu de l’acció no es tractava d’ocupar l’oficina sinó de lliurar una reclamació i endur-se una còpia segellada però s’han trobat amb algunes dificultats després que el director de l’oficina primer es comprometés a atendre’ls un a un i després es fes enrere i tanqués les portes i no deixes entrar ni sortir ningú més. Això ha provocat tensió i la intervenció dels cossos policials, que s’han vist obligats a fer de mediadors, segons ha informat Canal Terrassa. Finalment, però, la majoria ha aconseguit el que volia: la còpia certificada de la reclamació.

Des de la PAH anuncien que han elaborat un “kit” que explica els dubtes més freqüents, com detectar la clàusula sòl i un escrit de reclamació de devolució -com el que han presentat avui- de tots els diners i interessos, per tal que es pugui presentar a l’entitat financera. Així mateix, per tal de seguir informant a la ciutadania, aquest dissabte, dia 11 de febrer, a partir de les 10.30h, es farà un taller sobre les clàusules abusives, com la clàusula sòl o les despeses de constitució de la hipoteca. Es tracta d’ensenyar com detectar-les en els préstecs hipotecaris i donar eines per tal d’iniciar la reclamació.

Nou comentari

Comparteix