MónTerrassa
La Fira del Playmobil torna a Terrassa carregada de novetats
  • CA
Linares, Aguado i Puig, en l’acte de presentació de la 2a Fira de Playmobil a Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Carregada de novetats, així es prepara la segona edició de la Fira de Playmobil a Terrassa. Tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de març al Recinte Firal i s’hi trobaran una gran varietat d’activitats per a grans i petits. “Hem plantat la llavor a Terrassa per recuperar la infància a través de les figures de Playmobil”, ha explicat aquest dijous Ignasi Puig, director d’Esplay (entitat organitzadora de la fira), i ha afegit que s’ha avançat la data -l’any passat va ser el maig- perquè s’ha considerat que és un temps “més propicipi al públic familiar”.

El joc educatiu i la creativitat tornaran a ser les reines de la Fira. Al Recinte s’hi podran veure un total de 15 diorames. I com a novetat es realitzarà una nova experiència: un diorama interactiu, és a dir, un professional ajudarà a les persones que vulguin participar a construir un diorama amb figures de Playmobil al llarg de tot el cap de setmana. Una altra de les grans novetats, lligades amb els diorames, és l’estrena de l’Escola de Dioramistes que impulsa Esplay. El centre ofereix assessorament tècnic i de disseny a més de facilitar-ne la construcció (amb préstec de peces) a aquells grans col·leccionistes que també volen convertir-se en dioramistes. A la fira de Terrassa, es podrà veure la primera creació per part de dos dioramistes novells, vinguts de Ripoll i Montmeló.

Però no només es podran veure figures, també se’n podran comprar. Hi haurà entre 7 i 8 taules de col·leccionistes, que oferiran l’oportunitat de triar i remenar entre peces descatalogades, novetats, peces individuals o, el que està tenint més èxit, les peces personalitzades o customs. I a més de veure i comprar, Esplay també permetrà jugar. Així, es realitzarà el primer concurs infantil de playmobil, en el qual nens de 4 a 16 anys podran construir -amb l’ajuda o suport d’un adult- amb les seves peces un diorama. Això serà dissabte al matí i els guanyadors, gentilesa d’Abacus, tindran premis relacionats amb la cultura i arts plàstiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa