MónTerrassa
La Fira de l’Oliva torna a Ca n’Anglada
  • CA

La pandèmia no atura la il·lusió dels comerciants dels barris de Terrassa de seguir fent ciutat. Per això, malgrat les restriccions sanitàries, des de l’Associació de Comerç Ca n’Anglada – El Tomb han decidit tirar endavant la sisena edició de la Fira de l’Oliva. L’any passat, l’entitat es va veure obligada a suspendre-la, però enguany, amb totes les mesures de protecció i d’higiene, es podrà dur a terme.

Serà el pròxim dia 24 d’abril, de deu del matí a vuit del vespre, i comptarà amb la participació d’una quarantena de parades de productes relacionats amb l’oli, les olives i derivats. A més, s’hi podran trobar productes d’alimentació artesana i petits elaboradors, sense oblidar, els establiments del barri. “Hi trobarem gran varietat de parades però totes amb un denominador comú: el km 0. Tots els agricultors, ramaders o productors que vindran són a 50 km màxim de Terrassa”, ha recalcat Adrià Gonzalez, dinamitzador de l’Associació de Comerç de Ca n’Anglada – El Tomb. A la Fira s’hi accedirà des del carrer Sant Cosme amb Sant Tomàs, i es baixarà fins a arribar a la plaça de Ca n’Anglada, on tindran lloc els tallers participatius per als infants.

Susana Medina, secretària de l’Associació de Comerç de ca n’Anglada – El Tomb, ha recordat que tot i la pandèmia, l’associació no ha parat. S’han realitzat sortejos diversos, la campanya nadalenca amb la decoració i el trenet -que esperen repetir- i s’ha donat suport als establiments del barri. “Volíem recuperar una mica la normalitat dins de tot el caos. Tenim moltes ganes de continuar donant aire i suport al teixit comercial, i posar en valor el comerç de proximitat”, ha reiterat.

6a Ruta de tapes

Aquest any no podrem gaudir dels concerts ni de les activitats més multitudinàries, però sí que hi haurà la fira, i també la sisena edició de la Ruta de Tapes. Tot i les dificultats que estan passant els restauradors, sis establiments s’han animat a participar-hi. Entre tots els tastadors es farà un sorteig d’un sopar o dinar i la millor tapa tindrà també un reconeixement”, ha explicat Gonzalez. La Ruta de Tapes s’iniciarà aquest 14 d’abril i es podrà gaudir fins al 24 d’abril.

La regidora de Comerç i Mercats, Jennifer Ramírez, ha agraït el treball i l’esforç de l’entitat per dur a terme la Fira, i ha assegurat que aquesta jornada, “ja consolidada”, és una bona iniciativa de “promoció social i comercial del barri”. Des de l’Ajuntament s’ha afirmat que es continuarà apostant per accions amb “tan bona acceptació i suport de públic i comerciants”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa