MónTerrassa
La Cambra de Terrassa s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum
  • CA
El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí | Cambra Terrassa

!--akiadsense-->

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa va lliurar aquest dijous, dia 15, a Matadepera els Premis Cambra 2017, en un acte que va ser presidit pel conseller d’Empresa Jordi Baiget i Cantons, i que va finalitzar amb un sopar relacional amb els prop de 500 assistents, entre els quals s’hi comptaven representants d’institucions, empresaris del territori i personalitats destacades del panorama econòmic i polític del país.

El president de la Cambra, Marià Galí, va comunicar la seva intervenció comunicant l’adhesió de l’entitat al Pacte Nacional pel Referèndum, com a expressió de l’aspiració de resoldre mitjançant votació democràtica la situació política, i reafirmant que “a les empreses el que els interessa és la bona praxis, ja que la bona praxis genera confiança, i aquesta és fonamental perquè inverteixin”. Va destacar la necessitat de ser pragmàtics, ja que “l’endemà s’haurà de prosseguir amb la tasca de construir o reconstruir un marc de relacions favorable als interessos econòmics, polítics i socials del nostre país”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Som-hi tots!!!! a juny 17, 2017 | 07:06
    Som-hi tots!!!! juny 17, 2017 | 07:06
    Perfecte, aixì te de ser, qui per por no agafi lloc i no surti a la foto, desprès que no plori i no es queixi,..tindrem memoria, i tant que en tindrem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa