MónTerrassa
Kern Pharma torna a ser el laboratori de genèrics amb millor reputació
  • CA

La farmacèutica terrassenca Kern Pharma continua sent el laboratori de genèrics amb millor reputació de l’Estat espanyol per quart any consecutiu. Així ho ha establert el Monitor de Reputació Sanitària de MERCO (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa) en la seva 8ena edició, un estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola i que compta amb l’aval de MERCO, monitor de referència a l’Estat espanyol i en altres països de Amèrica del Sud.

Segons exposen en un comunicat, Kern Pharma ocupa la 26ena posició del rànquing general de companyies farmacèutiques amb millor reputació, “sent la primera de genèrics i només per darrera de les denominades ‘big farmas’ o de les companyies farmacèutiques innovadores que tenen un posicionament molt destacat en certes àrees terapèutiques”.

L’elaboració del rànquing que situa Kern Pharma com el laboratori amb millor reputació

Per l’elaboració del rànquing, MERCO s’ha basat en més de 6.000 enquestes a professionals de l’àmbit sanitari i s’ha fet una anàlisi de l’àmbit digital. A l’enquesta hi han participant metges, infermeres, associacions de pacients, gerents d’hospitals, membres de l’administració pública sanitària, responsables de farmàcia hospitalària, informadors de la salut i directius d’empreses farmacèutiques.

Més sobre la farmacèutica terrassenca Kern Pharma

Kern Pharma es un laboratori farmacèutic de la ciutat de Terrassa que forma pare de l’empresa familiar Grupo Indukern. Es troben ubicats al carrer de Venus, número 72, al Polígon Industrial de Can Parellada de Terrassa.

L’empresa compta amb més de 870 treballadors, que son “els responsables d’oferir dia a dia les millors solucions per a pacients, metges i farmacèutics”, informen a la seva pàgina web. L’any 2021 va facturar 293 milions d’euros. En l’àmbit internacional, el laboratori té dos filials, una a Portugal, Pharma Kern, i una altra a Estats Units. A més a més, realitza una important activitat exportadora fabricant productes per altres companyies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa