MónTerrassa
Jornada sobre fórmules de finançament per a emprenedors
  • CA

El proper dimecres 28 de novembre, l’Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb el Centre Tecnològic Leitat, organitza la tercera jornada de finançament “Fórmules de finançament per a persones emprenedores”. La jornada, adreçada a persones emprenedores i empreses de recent creació, es durà a terme a la sala d’actes de l’Edifici Vapor Gran de Terrassa (c/ dels Telers, 5, passadís B, 2a planta) amb l’objectiu de posar a disposició dels participants les vies i instruments actuals per aconseguir finançament per als seus projectes.

Aquesta jornada s’ha organitzat en dues parts, una primera amb format de taula rodona, en la qual es tractaran i es donaran a conèixer les noves formes per trobar finançament, i una segona part que consistirà en la presentació dels projectes de la 5a edició del Programa d’Incubació, KauTic.40, amb l’objectiu d’escollir el millor elevatorpitch (conversa que consisteix a explicar de forma breu una idea de negoci, una empresa o un projecte a gent que en pugui estar interessada).

D’altra banda, la jornada també comptarà amb la intervenció d’un reconegut projecte d’emprenedoria que mostrarà com superar una ronda de finançament basant-se en la seva pròpia experiència i, també, s’oferirà la possibilitat de realitzar networking entre els diferents agents convidats. El termini d’inscripció per participar a la jornada estarà obert fins al dimarts 27 de novembre a les 23.59 h. Les persones interessades a assistir a la jornada podran formalitzar la seva inscripció a través del formulari: https://goo.gl/forms/NWWeYQJmYEXes2Ek1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa