MónTerrassa
‘Joc de Cartes’ torna a la petita pantalla amb Marc Ribas
  • CA

El xef televisiu Marc Ribas continuarà al capdavant del programa de TV3 “Joc de Cartes”, que aquest dimecres, 29 de setembre, arriba a la cinquena temporada. En aquesta nova edició s’incorporen diverses novetats, com per exemple una nova categoria puntuable (el vi) o nous programes temàtics (dones cuineres o restaurants ubicats dins d’un mercat) Des de la productora Magnolia s’han tingut en consideració tots els protocols sanitaris per la pandèmia Covid sense perdre el dinamisme ni la competitivitat del concurs. Els millors restaurants del territori es tornaran a enfrontar en un programa en què els productes locals tindran un pes protagonista molt marcat.

D’entrada, aquest primer episodi ens traslladarà fins a terres gironines. Quatre restaurants de quatre municipis: el primer serà el Mimolet, ubicat al barri vell de Girona i dirigit per Xavier García; el segon, la xef Vanessa Pijuan mostrarà les seves habilitats culinàries al capdavant de The Main, a la localitat de Vidrieres. També descobrirem Mas Solà, a la capital de la Selva -Santa Coloma de Farners- amb el seu carismàtic propietari, Xavier Bruset. I finalment, es tancarà la ruta a Llagostera, a la masia restaurant de Can Bufi, amb el jove cap de cuina i propietari Pol Casadevall.

Tots quatre competiran per endur-se el premi de 5.000 euros però sobretot per fer-se prou atractius als ulls dels televidents, ja que el programa és una font de publicitat importantíssima. I és que l’audiència acumulada dels programes de l’anterior edició van superar els 2.085.000 espectadors, i dues de cada 10 persones que estaven mirant el televisor a l’hora del programa, estaven mirant de Joc de Cartes. A més, enguany, els espectadors també tindran recompensa. Entre totes les persones que participin en la votació del millor restaurant, se sortejarà un àpat per a dues persones a un dels restaurants que surt a la guia del programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa