MónTerrassa
Inke inverteix 9 milions d’euros en la seva planta a Castellbisbal
  • CA

L’empresa multinacional farmacèutica Inke invertirà nou milions d’euros en la seva planta de Castellbisbal amb l’objectiu de triplicar la seva capacitat de producció de principis actius d’inhalació (API) de cara l’any 2024. Així ho ha anunciat la companyia pertanyent al grup Neuraxpharm a través d’un comunicat, on exposa que preveu que aproximadament el 80% d’aquesta inversió es desplegui a finals d’aquest any.

L’empresa, un dels principals fabricants mundials de principis actius farmacèutics es troba ubicada al carrer Argent, 1, al sud-oest del municipi. Amb aquesta gran inversió, Inke vol donar resposta a la creixent demanda global d’API. “L’urbanització condueix a un empitjorament de la contaminació de l’aire que fa que augmentin les malalties respiratòries. A més, l’envelliment de la població mundial està associat amb una susceptibilitat més gran a les malalties respiratòries, que s’espera impulsi encara més la necessitat de teràpies per inhalació”, expliquen en un comunicat.

Miquel Bachs, director general d’Inke, exposa que “esperem que l’augment de la demanda global d’API respiratòris ens permeti fer créixer el nostre negoci considerablement i enfortir encara més la nostra posició en el mercat com a proveïdors global líders d’API especialitzats en teràpies d’inhalació”. I afegeix que “estic orgullós que, amb aquesta inversió, la planta de producció d’Inke a Castellbisbal estigui preparada pel futur“.

Inke es consolida com especialista en el sector

Amb aquesta inversió, l’empresa segueix consolidant la seva posició com especialista líder en el desenvolupament i fabricació d’API d’alt valor afegit pel seu ús en teràpies respiratòries. Les seves capacitats especialitzades, amb més de 20 anys d’experiència interna en micronització i enginyeria de partícules, fan d’Inke un expert en el desenvolupament d’API.

La companyia combina processos de síntesi complexes amb les millors capacitats tècniques i de fabricació, i una gran experiència normativa en mercats clau de tot el món, com els Estats Units o la Unió Europea. Ha establert relacions preferencials amb els principals actors de la inhalació en tot el món i un accés únic al exigent mercat japonès. Amb la seva expansió, la planta de fabricació continuarà complint amb els estàndards de qualitat molt estrictes requerits per la fabricació de productes respiratòris per inhalació.

Més sobre Inke

Inke és un fabricant líder mundial d’ingredients farmacèutics actius per inhalació (API) establert l’any 1980 i amb seu a Castellbisbal. Amb més de 25 anys d’experiència, l’empresa se centra en el desenvolupament i fabricació de substàncies actives d’alt valor afegit per la indústria farmacèutica per el seu ús en teràpies d’inhalació.

L’empresa compta amb una gran experiència en el tractament de malalties respiratòries com l’asma i la malaltia pulmonar obstructiva crònica (EPOC). Això qualifica a Inke per ser un proveïdor clau per les principals companyies genèriques i de marca en tot el món, tenint fins a dotze API respiratòries per inhalació en la seva cartera i distribuint els seus productes a més de 40 països, incloent Europa, Estats Units, Japó, Corea, Xina i Turquia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa