MónTerrassa
IMC Toys presenta les nines Cyborg Rocks, cantants del futur
  • CA
Les nines Cyborg Rocks | IMC Toys

!--akiadsense-->

L’empresa de Terrassa IMC Toys ha presentat a les noves CyborgRocks, cinc nines interactives que canten de forma individual i són capaces de sincronitzar les seves veus per cantar a l’uníson del grup. Roxette, Nova, Angelika, Electra i Cratia formen part del grup musical del futur, cadascuna amb el seu estil i la seva cançó individual; totes comparteixen el somni de triomfar en l’escenari. Una passió comuna amb la youtuberElashow, que va apadrinar el seu llançament.

Segons explica Olga Comes, portaveu de la marca: “Els Cyborg Rocks conjuminen la tecnologia interactiva més capdavantera amb el ritme i la musicalitat de cançons que estan tenint gran acceptació entre el públic. Volem contagiar aquesta passió a les petites consumidores, projectant valors d’unió i passió per àmbits tan importants en la vida com la música”.

Roxette és la nina més dolça i coqueta, Nova és eixelebrada i innocent, Angelika és atrevida i valenta, Electraés segura i directa i Cratia és impulsiva i emocionant. Són diferents i tenen el seu propi estil i juntes canten la seva cançó grupal, sincronitzant-se les tornades i els versos. Les Cyborg Rocks compten amb una app per descobrir contingut exclusiu i conèixer i interactuar amb la nina. També es pot cantar en manera Karaoke les cançons del grup o veure un concert en realitat augmentada; sentint els valors de la música d’una forma propera i interactiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa