MónTerrassa
IMC Toys desembarca als EUA amb una filial
  • CA
IMC Toys ubicada a Terrassa | IMC Toys

!--akiadsense-->

L’empresa de joguines amb seu a Terrassa IMC Toys ha entrat al mercat nord-americà a través d’una nova filial situada a Charlotte, a l’Estat de Carolina del Nord, i que serà la vuitena de la companyia. IMC Toys, que exporta els seus productes a més de 60 països, veu al mercat dels EUA una gran oportunitat per duplicar el seu valor Ebitda, amb vista al 2020, i per augmentar en 50 milions d’euros la seva facturació internacional, segons ha assenyalat en un comunicat.

La filial dels Estats Units se suma a les altres delegacions del grup situades a Hong Kong, França, Alemanya, Portugal, Itàlia i Regne Unit. D’aquesta manera, les exportacions ja representen actualment un 75% de les vendes totals de la companyia. La firma de joguines catalana ha dissenyat un pla d’expansió gradual que es basarà en el creixement orgànic i en criteris d'”equilibri financer”.

El conseller delegat d’IMC Toys, Albert Ventura, ha destacat que “el mercat dels EUA té una mida entre 16 i 20 vegades més gran que l’espanyol i per això hem de ser cauts”. El fabricant de joguines va néixer fa 35 anys i compta amb un centre logístic de més de 12.000 metres quadrats a la ciutat del Vallès Occidental, des del qual distribueix a nivell nacional i internacional

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa