MónTerrassa
Ibercaja estrena oficina a Terrassa
  • CA

Ibercaja ha estrenat oficina a Terrassa. L’entitat bancària ha estat en les darreres setmanes reformant i habilitant un local ubicat al carrer del Vall, a tocar del portal de Sant Roc i del carrer Major -antigament conegut popularment com “el carrer dels bancs”-, per ubicar-hi una nova oficina que s’ha estrenat tot just fa uns dies. No és la primera que es troba situada en aquest mateix espai, ja que fins fa ben poc hi havia el Banco Popular. Amb la seva fusió amb el Banco de Santander, aquesta oficina va quedar inutilitzada i es va abandonar, i fins ara no havia trobat un nou propietari. Sembla que no es mourà de sector.

Tampoc per a Ibercaja és a primera oficina que ha tingut a Terrassa. Fins ara disposava d’un local a la part més sud Rambla d’Ègara. La proximitat entre aquesta oficina i l’altra però ja feia preveure durant les obres que la de la Rambla no sobreviuria. I així ha estat. Encara avui, s’hi pot llegir en un cartell a la porta interior que s’han traslladat al carrer del Vall i en un altre es recorda que el caixer automàtic està fora de servei. A dins, encara s’hi amunteguen diverses caixes, exemple que el trasllat continua.

Ibercaja Banco compta actualment amb més de 2,5 milions de clients i un volum d’activitat que frega els 100 mil milions d’euros. Forma part de la Fundación Ibercaja, nascuda a Saragossa i resultant de la transformació que va patir la Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Zaragoza, Aragón y Rioja. Cal dir que l’entitat estava previst que sortís a borsa el passat mes de febrer i des d’aleshores ha estat buscant fons d’inversió, perquè es facin càrrec del 4% del banc, per poder fer d’aquesta manera el salt. A principis del mes de març, la cúpula va decidir reactivar el procés, pendent de com evoluciona l’afectació de la guerra d’Ucraïna.

L’entitat també ha estat notícia recentment pel canvi de president. A finals del mes de març, el Consell d’Administració del Banc va acceptar la renúncia de José Luis Aguirre, al·legant motius d’edat, i se’l va nomenar President d’Honor. El seu càrrec anirà a parar a Francisco Serrano, que exercia fins ara de Secretari General, Director de Control i Director General Adjunt d’Ibercaja. Recordar però que el conseller delegat -encarregat de la direcció i gestió de l’entitat- continua estan en mans de Victor Iglesias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa