MónTerrassa
Hisenda estrena web de subhastes d’immobles, i n’hi ha 2 a Terrassa
  • CA

L’Agència Tributària ha estrenat recentment una pàgina web on es pot participar en la subhasta dels immobles embargats, i n’hi ha 2 a Terrassa. És una nova aplicació de recerca i servei telefònic que ha posat en marxa Hisenda amb l’objectiu de facilitar la participació de la ciutadania en els procediments de venda, que es publiquen a través del Portal del Boletín Oficial del Estado.

A la província de Barcelona, en aquests moments, hi ha disponibles una dotzena d’immobles (locals, garatges, trasters o pisos). Al Vallès Occidental, només hi ha els dos Terrassa. Per una banda, hi ha un habitatge que s’ubica al barri de Torre-sana. En concret, al carrer Guadalajara, número 15. És una primera planta i té una superfície útil de 38,90 metres quadrats. Dos dormitori i un bany. A més, hi ha n traster a la planta baixa. Des de l’Agència Tributària tenen el 100% de la titularitat i el preu fixat d’inici de la venda és de 79.740,48 euros i la subhasta finalitza el dia 12 de desembre.

Per l’altra, hi ha un garatge. És una plaça d’aparcament ubicada a la planta baixa d’un edifici del carrer Mare de Déu dels Socors, número 34, al barri de Ca n’Anglada. Té una superfície útil de 23,20 metres quadrats i un accés independent a través del carrer. El preu fixat de venda és de 30.166,27 euros. I finalitza la subhasta el pròxim 19 de desembre.

La resta d’immobles a Barcelona es troben ubicats a Manresa (amb 3 habitatges), Canovelles, Granollers, Vilanova i la Geltrú (2), Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Mataró. I malgrat que es podria pensar que son preus ajustats i que s’hi poden trobar ganges, no sempre és ben bé així.

Com funciona el web i l’app de subhasta

El buscador està pensat per facilitar el màxim la feina al possible comprador. Es pot localitzar la posició dels immobles fàcilment, ja sigui per llistat o en un mapa en què es poden veure amb exactitud la seva ubicació, a través del sistema de geolocalització. També permet complementar la recerca amb una sèrie de filtres, per província, tipus d’immoble o la seva valoració.

La nova funcionalitat permet guardar les fitxes que ens interessin com a “favorits”, per trobar-los més ràpidament quan hi tornem a accedir, o fins i tot, compartir-los a través de missatgeria per mòbil. Fins i tot, l’Agència Tributària ha instal·lat un sistema “d’alerta” perquè t’avisi quan comenci la subhasta.

Accedir al servei de consulta és lliure i obert a tota la ciutadania. Ara bé, si vols participar en la subhasta i en la subscripció d’avisos, sí que has de comptar amb la Cl@ve PIN o el DNI electrònic. També es pot demanar informació a través de l’atenció telefònica, un servei nou a qui es pot recórrer, abans, durant i després de la subhasta (al telèfon 91 598 63 34, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa