MónTerrassa
Hercal Diggers, guardonada als Premis Foment en categoria de medi ambient

L’empresa terrassenca Hercal Diggers ha estat guardonada amb el Premi Carles Ferrer Salat en la categoria de Medi Ambient en l’acte de celebració del 250è aniversari de Foment del Treball Nacional celebrat el dilluns 29 de novembre al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Durant l’acte, presidit pel rei Felip VI, s’ha fet el lliurament de les Medalles Commemoratives i els XIV Premis Carles Ferrer Salat, que reconeixen la tasca realitzada per empreses i destacats empresaris i empresàries durant l’últim any o al llarg de la seva trajectòria. Hi han assistit destacades personalitats, entre les quals es troben el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Foment del Treball Nacional ha reconegut l’empresa terrassenca especialista en enderrocaments, demolicions, excavacions i moviment de terres, projectes d’obra civil, edificació i rehabilitació d’edificis “per les millores en el comportament ambiental, i l’impuls de noves tecnologies i processos que afavoreixen una producció més ecoeficient duta a terme per la companyia”. Més concretament, Foment ha volgut posar en valor “com a exemple d’aplicació d’economia circular en l’àmbit de la construcció la Planta RCD H-Zero creada per l’empresa, que permet obtenir un àrid reciclatge rentat de gran qualitat procedent dels residus de la construcció i demolició”. Es tracta d’una instal·lació pionera a l’Estat espanyol.

L’empresa ha agraït el reconeixement a través de les seves xarxes socials, on ha expressat que es mostren molt orgullosos i orgulloses de rebre aquest premi.

La resta de premiats han estat Grup Sorigué en la categoria de Compromís Social, Grupo Eulen i Fundación Cugat en la categoria d’Innovació, Fluidra y Wallbox en la categoria de Internacionalització, Carrefour en la categoria d’Igualtat, i Bellapart com a Pime de l’Any. Per altra banda, Isidre Fainé i l’Associació Industrial Tèxtil del Procés Cotoner (AITPA) han estat els guardonats amb les Medalles Commemoratives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa