MónTerrassa
Ja hi ha guanyadors dels Premis Noves i Nous Professionals 2022 a Terrassa
  • CA

La tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana; la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; el regidor d’Universitats, Pep Forn; portaveus dels Grups Municipals; i membres de la Corporació Local, van assistir aquest dimarts al vespre a l’acte de lliurament dels Premis Noves i Nous Professionals.

Aquests premis, oberts a tota la província de Barcelona, pretenen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu d’alumnes que estan cursant cicles formatius de qualsevol família professional, així com els programes de formació i inserció, mitjançant el reconeixement públic dels millors treballs de final de grau.

La 16a edició dels Premis Nous Professionals va comptar amb la participació de 137 projectes de 23 municipis de la província de Barcelona i 38 centres educatius. Després de les valoracions i reunions de consens i gràcies a la col·laboració dels membres de la taula d’experts i del jurat final, van resultar finalistes 52 projectes, dels quals ahir es van entregar els 17 premis als projectes guanyadors.

Teresa Ciurana en l’acte de Lliurament dels Premis Nous i Noves Professionals 2022 Terrassa | Rafel Casanova BCF

Projectes guanyadors

PREMIS ALS PROJECTES MÉS INNOVADORS:

1r Premi al projecte més innovador de cicle formatiu de grau superior: The IETI Show (Institut Esteve Terrades i Illa de Cornellà del Vallès). Alumnes: Chaima El Hamri, Ehsan El Ghailani, Andrea Cruz, Marina Font i Nassira Achibane. Tutor: Luis del Castillo.

2n Premi al projecte més innovador de cicle formatiu de grau superior: Clitopia (Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat). Alumna: Marta Pastor. Tutora: Anna Tó.

Premi al projecte més innovador de cicle formatiu de grau mitjà: SCOLT SL (Institut Torre la Malla de Parets del Vallès). Alumnes: Anna Gavaldon, Tania Gómez, Daniel Linares i Samuel Hernández. Tutores : Beatriz Pena i Montse Garcia.

PREMIS ALS PROJECTES AMB LA MILLOR VIABILITAT EMPRESARIAL:

1r Premi al projecte amb millor viabilitat empresarial de cicle formatiu de grau superior: Les Saveurs (Institut Cavall Bernat de Terrassa). Alumne: Salvador Garcia. Tutora: Mónica Berrocal.

2n premi al projecte amb millor viabilitat empresarial de cicle formatiu de grau superior: Nakama (Escola d’FP Montserrat de Sant Vicenç de Castellet). Alumnes: Laia Basora, Andrea Lorenzo, Sandra Medina i Biel Martinez. Tutora: Yolanda Solà.

Premi al projecte amb millor viabilitat empresarial de cicle formatiu de mitjà: Delicius Ocean (Institut Palau Ausit de Ripollet). Alumnat: Laura Barragán i Maikol Barreto. Tutora: Laura Pareja.

PREMIS ALS MILLORS PROJECTES D’ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA:

1r Premi al millor projecte d’economia social i solidaria de cicle formatiu de grau superior: Cooperativa  SISU (INS Montserrat Roig de Terrassa). Alumnat: Claudia Lozano, Alba Lindez, Maia Tejedor i Aida Moner. Tutora: Anna Soler.

2n premi al millor projecte d’economia social i solidaria de cicle formatiu de grau superior: Fem Travel (INS Cavall Bernat de Terrassa). Tamara Perez i Ivet Jimenez.

Premi al millor projecte d’economia social i solidaria de cicle formatiu de grau mitjà: Administració Sant Cugat COOP (Institut FP Sant Cugat). Alumnat: Carla Botey, Wilmer Alexander Castro, Rosslyng Vanessa Tenorio, Maheen Zulfiqar i Lucas Ruz. Tutor: Carlos Murcia.

PREMIS ALS MILLORS PROJECTES D’ECONOMIA CIRCULAR

1r premi al millor projecte d’economia circular de cicle formatiu de grau superior: Vida Ecològica (Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei). Alumnat: Maria Escoda i Judith Ejarque. Tutora: Eva Corral.

2n premi al millor projecte d’economia circular de cicle formatiu de grau superior: Outfit Of The Day (Institut FP Sant Cugat). Alumnat: Sofia Molina, Gisela Fernández, Adrià Perez i Javier Solà. Tutora: Olga Oliver.

Premi al millor projecte d’economia circular de cicle formatiu de grau mitjà: Theree RS (Institut Terrassa). Alumnat: Hana Casas, Firdaous Najari i Fatima Hanou. Tutor: Santiago Torrent.

PREMI AL MILLOR PROJECTE DE FORMACIÓ I INSERCIÓ PROFESSIONAL

1r Premi al millor projecte de Programa de Formació i Inserció (PFI): Taller d’Aparadoriesme (Institut Castellbisbal). Alumnat: Marta Franco, Esther Sanchez i Alex Llamas (en representació del grup classe). Tutor: Mario Garcia.

2n Premi al millor projecte de Programa de Formació i Inserció (PFI): Muntem una Cooperativa (Institut Tres Turons  d’Arenys de Mar). Alumnat: Marc Vila i Otman Raoui (en representació dels dos grups classe). Tutores: Ester Vila i Maria Comet.

PREMIS ALS MILLORS DOSSIER-MEMÒRIA D’FP DUAL

1r premi al millor dossier-memòria d’FP Dual de grau superior: Memòria FP Dual Leitat Managing Technologies (INS La Romànica). Alumne: Alex Martínez. Tutora: Liliana Morer.

2n premi al millor dossier-memòria d’FP Dual de grau superior: Una FP Dual, dues empreses (INS  Agustí Serra i Fontanet de Sabadell). Alumna: Lucia Martínez. Tutor: Jordi Brassó.

Premi al millor dossier-memòria d’FP Dual de grau mitjà: Memòria FP Dual Naaturàmbit Jardiners SL (INS Les Garberes de Castellar del Vallès). Alumne: Gerard Vall. Tutor: Oscar Garcia.

Els Premis Noves i Nous Professionals estan convocats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa, amb la col·laboració de la Cecot, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i els sindicats CCOO i UGT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa