MónTerrassa
La Grossa de Sant Joan arriba amb 3 milions d’euros de premi
  • CA

Loteria de Catalunya celebra la Grossa de Sant Joan. Es tracta d’un nou sorteig extraordinari que se celebrarà aquest proper dilluns, 24 de juny, i que tindrà un premi extraordinari de 3 milions d’euros per a un bitllet quan coincideixin el número i la sèrie. També es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior. A més, es faran cinc extraccions addicionals de cinc xifres amb un premi de 10.000 euros cadascun per bitllet de 6 euros. Com cada número té 35 bitllets, hi haurà 175 premis especials de 10.000 euros.

Els bitllets de la Grossa de Sant Joan es poden comprar per internet, a través de www.loteriadecatalunya.cat; als més de 2.200 punts de venda habituals, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, que disposen d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit; i a qualsevol de les botigues de les principals cadenes de supermercats de Catalunya com Bonpreu, Carrefour, Caprabo, Condis, Sorli entre d’altres.

Des de l’any 1992, Loteria de Catalunya ha destinat íntegrament els seus beneficis a programes socials a través del departament competent en benestar social. En total, han sigut 265 milions d’euros. Per exemple, 3,24 milions d’euros han estat destinats a la millora de les instal·lacions i equipaments de centres residencials i diürns per a persones amb discapacitat i gent gran, i 5,12 milions d’euros, a ajudar famílies en situació de vulnerabilitat energètica i que no poden assumir les despeses que comporten els subministraments bàsics d’aigua, electricitat i gas. A banda, s’han dut a terme moltes altres actuacions d’acolliment, de subministrament d’equipament, o d’entrega de beques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa