Fotografia de grup de la signatura del conveni
Fotografia de grup de la signatura del conveni | Cecot

!--akiadsense-->

El president i el secretari del Gremi de Rellotgers i Joiers de Terrassa i Demarcació, Esteban Lao i Pedro Berenguer, i el president de la Cecot, Antoni Abad, han signat un conveni de col·laboració que vincula l’adhesió del Gremi a l’organització empresarial, i on s’hi recull l’oferta de serveis d’una i altra entitat per complementar els respectius portfolis en benefici dels seus agremiats.

La signatura ha tingut lloc a la seu de la Cecot on també hi han assistit el director comercial de la Cecot, Josep Casas i Serafín Garcia, vocal membre de la Junta de Govern del Gremi de Rellotgers i Joiers. “Aquest acord és possible perquè tant la Cecot com el Gremi de Rellotgers i Joiers coincidim en l’objectiu de promoure i defensar els interessos empresarials”, ha afirmat Abad durant la signatura realitzada dilluns a la seu de la patronal catalana, “en el cas del Gremi aquesta defensa està més centrada en les empreses del sector ubicades a la ciutat, i en el cas de la Cecot de forma més transversal ja que som una confederació empresarial multisectorial”.

Per la seva part, Lao ha volgut destacar que “pel Gremi, i pel col·lectiu de comerciants, de majoristes, de tallers i de fabricants que representem, és un important pas endavant que ens ajudarà a potenciar la trajectòria històrica que la ciutat de Terrassa té en el sector joier, i a assolir nous reptes cooperatius i associatius amb altres entitats, empreses i administracions. Tanmateix junts podrem aportar dinamisme al comerç i professionals de la ciutat per tornar a ser un important referent en el territori nacional”.

Arrel del conveni, els agremiats al Gremi de Rellotgers i Joiers mantindran una sèrie d’avantatges com ara l’accés al servei d’assessorament en qualsevol dels prop de 30 àmbits empresarials que disposa actualment la Cecot, els serveis d’informació i de formació transversal. Les empreses del Gremi podran accedir a la Borsa de Treball, al servei de canal musical per als establiments i al Portal PartnerShop, així com tindran accés a l’ampli ventall d’acords en descomptes que la Cecot té amb grans empreses de prestació de serveis de telecomunicacions, energia elèctrica, carburants, vols, pernoctacions o lloguer de vehicles. Aquest conveni també obre les portes a d’altres col·laboracions entres ambdues entitats en àmbits com la innovació o el thintank en matèria de comerç urbà que impulsa Cecot Comerç mitjançant plataformes com Retailcat.

Nou comentari