MónTerrassa
El Gremi de Joiers de Terrassa i comarca homenatja Sarai Gascón
  • CA
Sarai Gascón va ser l’encarregada de treure la papereta guanyadora | Gremi de Joiers de Terrassa

!--akiadsense-->

La nit de dimecres passat, el Gremi de Joiers i Rellotgers de Terrassa i Demarcació va realitzar el sorteig corresponent a la Campanya de Nadal, d’unes arracades d’or blanc i mig quirat de diamants. L’acte es va realitzar a la Sala Fred Astaire de Terrassa, amb la presència de la campiona olímpica de natació Sarai Gascón.

Amb totes les paperetes a les urnes, la nedadora va ser l’encarregada d’extreure’n la guanyadora i trucar per telèfon a la persona agraciada: Marga Blasco. La guanyadora havia omplert la papereta a una de les moltes botigues del Gremi col·laboradores de la campanya, en concret, a la joieria “De Tu a Tu” del carrer Sant Pere de Terrassa. Serafín Garcia com a responsable de l’establiment, el President del Gremi i la resta de membres del col·lectiu, li van donar també l’enhorabona. Aquest dissabte li ha estat lliurat el premi a la mateixa botiga.

La junta del Gremi de Joiers i Rellotgers va aprofitar per homenatjar i agrair a Sarai Gascón per haver portat “a la nostra ciutat la gran quantitat de títols aconseguits al llarg de la seva carrera”. El president Esteban Lao li va lliurar un penjoll dissenyat pel Gremi de manera exclusiva per a la ocasió, representatiu del símbol de l’aigua, amb un emotiu text que acabava concretant que “qui domina l’aigua, domina la vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa