MónTerrassa
El Gremi de Construcció aplega un centenar d’empresaris per “deconstruir”
  • CA

El Gremi de la Construcció del Vallès reuneix un centenar de representants del sector en un acte festiu als jardins de la patronal Cecot sota el lema “Deconstrucció“, que significa una actitud de “compromís en impulsar una producció innovadora, l’esperit inconformista dels empresaris i la resiliència de continuar generant activitat econòmica a Catalunya”, tal i com exposen en un comunicat. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Jordi Ballart i el regidor d’urbanisme Carles Caballero.

L’esdeveniment ha estat la primera vegada després de la pandèmia que es reunien empresaris del sector. Amb l’acte de “desconstruir”, la celebració ha volgut fer referència als moments de canvis i transformació que estan vivint les empreses, a més d’apropar les realitats dels principals agents de la construcció del Vallès.

Acte “Deconstrucció” del Gremi de la Construcció del Vallès | Gremi de la Construcció

“La deconstrucció és una actitud davant els nous reptes que planteja l’actualitat, però sobretot es tracta del compromís dels professionals del sector en impulsar una producció innovadora, l’esperit inconformista dels empresaris i la resiliència de continuar generant activitat econòmica a Catalunya”, exposa el president del Gremi de la Construcció del Vallès Toni Palet. “Davant d’aquests canvis, decidim deconstruir-ho tot i ajudar a les nostres empreses a fer front a tots els reptes que se’ls posin al davant”, conlou.

Iniciatives solidaries s’uneixen a l’acte del Gremi

Diferents fundacions i iniciatives solidàries van participar de l’acte en parades de col·laboració obertes al públic, com la Fundació Oncolliga que ofereix suport psicosocial de forma gratuïta a persones amb càncer i familiars. També hi van assistir Policias por y para valientes, una associació promoguda per la Policia Municipal de Terrassa amb la finalitat de recaptar fons per la investigació del càncer infantil i Mua Solidaris, una associació de l’Hospital Sant Joan de Déu que destina tots els seus beneficis a la investigació contra la leucèmia infantil.

L’esdeveniment sectorial va comptar amb les actuacions dels músics Roger Solsona i Martina Morán, a més del grup egarenc “Caipirinhas Rumberus”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa