MónTerrassa
Green Vita aterra a Terrassa
  • CA
Interior del nou restaurant Green Vita | Parc Vallès

!--akiadsense-->

GreenVita, un nou concepte de cuina saludable, és la nova aposta de Parc Vallès en l’àmbit de la restauració. De fet, es tracta del primer restaurant amb aquestes característiques que obre les seves portes en el centre d’oci i comerç de Terrassa.

La gastronomia de GreenVita destaca per les seves amanides de productes frescos, ecològics i de temporada, les seves verdures de temporada a la brasa, els seus saltejats ecològics d’arròs, de quinoa i de pasta, el seu pollastre de corral a la brasa, el seu peix fresc a la brasa i per les seves hamburgueses, de vedella ecològica, de pollastre de corral i vegetarianes (red veggie).

El restaurant -que destaca per la seva fusta natural, llums de cartró reciclat i una cuina oberta que denota la transparència amb la qual són tractats els seus aliments- compta amb una superfície de 300m2 i un equip de 20 persones, la majoria d’elles, de Terrassa.

GreenVita va obrir el seu primer restaurant el desembre de 2016 i actualment compta amb dues ubicacions -a les que cal sumar la nova inauguració de Parc Vallès– al Centre Comercial Diagonal Mar i al Centre Comercial The Style Outlets. GreenVita té previst arribar a més de 60.000 clients durant el seu primer any a Parc Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa