MónTerrassa
Les grans cadenes de roba reobren les seves portes a Terrassa
  • CA

El Corte Inglés, Inditex o H&M han obert ja o ho faran aquesta setmana els seus establiments de més de 400 metres quadrats, amb zones fitades, limitades a aquesta àrea, sense cita prèvia i amb diversos requisits: 30% de l’aforament, distància mínima de dos metres entre clients i horari d’atenció prioritari per a majors de 65 anys.

Lefties, la marca ‘low cost’ del Grup Inditex, ha iniciat la reobertura de 21 botigues en l’Estat -entre elles la de Terrassa- amb aforament limitat al 30% i fitant l’espai de les seves botigues als 400 metres quadrats, seguint la normativa vigent. La signatura de moda ha elaborat un protocol que adopta totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. D’aquesta forma, s’estableix un control exhaustiu i limitació de l’aforament amb l’entrada escalonada de clients, mantenint sempre dos metres de seguretat entre les persones. Els empleats de botiga sempre atendrà els clients amb la utilització de gel hidroalcohólico, guants i màscara, mentre que la zona de caixa estarà degudament protegida amb mampares protectores homologades.

Inditex també ha obert aquesta setmana establiments de més de 400 metres quadrats, entre ells de la seva marca Zara -també present a Terrassa-, sense cita prèvia, amb zones fitades, limitades a aquesta àrea, amb 30% de l’aforament i distància mínima de dos metres entre clients, entre altres requisits.

Així mateix, la signatura de moda sueca H&M planeja reobrir 27 de les seves botigues a Espanya -entre les quals la que hi ha a Terrassa- des d’aquest divendres, seguint les recomanacions de seguretat del Govern i les actualitzacions de les autoritats locals quant a l’obertura de totes les altres botigues, que romandran tancades de moment. D’aquesta forma, tancarà inicialment els emprovadors de les seves botigues, controlarà l’aforament i instal·larà mampares en les caixes per a garantir la seguretat de treballadors i clients, entre les mesures previstes per a garantir aquesta reobertura segura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa