MónTerrassa
Gran donació de material per al projecte Vivim de Càritas Terrassa
  • CA
Bricomart ha donat material a Càritas per a joves que aprenen professions
Bricomart ha donat material a Càritas per a joves que aprenen professions | Facebook Noel Duque

!--akiadsense-->

Aquesta setmana, Bricomart ha formalitzat el lliurament de material de construcció a Càritas Terrassa, en el marc del projecte de reinserció de joves migrants, anomenat “Vivim”. L’empresa, ubicada al centre comercial de Terrassa Plaça, ha donat electrodomèstics i materials per poder construir una cuina completa. L’acció també compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

D’aquesta manera, els participants podran aprendre diverses professions, com llauner, paleta o fuster. I a més, un cop muntada, l’objectiu és utilitzar-la per als tallers de cuina. Es tracta doncs de fomentar els cursos formatius que l’entitat realitza amb nois i noies -que viuen en condicions molt deteriorades, sense llar ni feina- per acompanyar-los en la seva inserció laboral i social.

“Hi ha empreses que poden lluitar contra la desigualtat de moltes maneres. (…) Una d’aquestes és donant suport a projectes socials al territori, i tenim molta sort que Bricomart estigui ajudant entitats de la nostra ciutat“, ha manifestat el tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque. I ha lloat que l’empresa tingui en marxa diversos projectes a diferents barris i que els treballadors hagin destinat els recursos que Bricomart anava a gastar amb ells, per donar-los a fins socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa