MónTerrassa
El govern de Terrassa estudia fer una fira gastronòmica de KM0

Aquest dilluns va tenir lloc la primera sessió plenària del Consell Municipal d’Economia Social i Solidària. De manera telemàtica va servir per fer un seguiment i avaluació de les activitats del Pla Estratègic de 2019 i per exposar els avenços amb la confecció del programa de Terrassa Cooperativa 2020, que serà enguany “especial”. També es va parlar de la situació de les cooperatives i empreses d’economia social de Terrassa amb la crisi sanitària i quines mesures s’han fet per paliar-ne els efectes.

Així mateix, des del govern, es va posar sobre la taula diversos projectes que s’estan estudiant. El regidor d’Economia Social i Innovació i president del Consell Municipal d’Economia Social i Solidària de Terrassa (CMESST), Pep Forn, va exposar que s’està plantejant realitzar una Fira Terrassa Gastronòmica de KM0. L’objectiu seria potenciar els productes i també productors de la nostra ciutat per tal de donar-los a conèixer d’una forma més atractiva per a la ciutadania.

Aquesta fira seria una acció paral·lela a la Guia d’Empreses i Entitats d’Economia Social i Solidària de Terrassa que també està confeccionant l’Ajuntament. “Serà una guia oberta a totes les associacions i empreses que ofereixin serveis a la ciutadania, serveis de tot tipus no només d’alimentació. No pretén ser una guia comercial sinó de productes i serveis, on es fan aquests serveis i quins són, i on es poden adquirir els productes i on es fan. Creiem que serà una bona eina de visibilització i també per explicar què és l’economia social”, va manifestar Forn.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa