MónTerrassa
El govern envia un qüestionari al teixit productiu per captar-ne les necessitats
  • CA

El Govern de Terrassa, entre les diferents mesures que està duent a terme des de l’inici de la crisi provocada per la Covid-19, per donar suport a les empreses, autònoms, comerços i establiments, posa a disposició un formulari perquè el teixit productiu de la ciutat pugui respondre obertament sobre les necessitats formatives, d’assessorament, de cerca de finançament o de suport individualitzat, que els són ara més necessaris per afrontar l’actual situació econòmica.

L’objectiu és aconseguir el màxim d’informació per a poder afinar en les mesures del Pla de Xoc municipal que s’està treballant des del consistori; palpar la situació que està vivint el sector empresarial i d’autònoms de la ciutat; recollir el màxim d’informació per a poder trobar solucions i fer propostes per tal d’implementar-les en el Pla de Xoc per a la reactivació econòmica. En el qüestionari es demana per la situació que està vivint l’empresa en aquests moments i es pregunta per quin tipus de suport, formació o assessorament necessita per poder afrontar les conseqüències que s’estan derivant d’aquesta pandèmia.

El termini de resposta del formulari és fins el 31 de maig i es farà arribar als destinataris a través del mailing al teixit empresarial, alhora que estarà disponible al web municipal www.terrassa.cat. En els propers dies, i en funció del resultat del formulari, l’Ajuntament presentarà el pla de formació online per empreses, persones emprenedores, autònoms, comerços i persones en situació d’atur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa