MónTerrassa
El gimnàs Q Sport al Parc Vallès comença a caminar
  • CA

El nou gimnàs de l’empresa terrassenca Q Sport, ubicat al centre comercial Parc Vallès, ja comença a caminar. Ara fa un parell de setmanes, el nou propietari del local va confirmar que havia adquirir el fins aleshores Star’s Gym Padel Club, el qual va tancar definitivament les seves portes el mes de setembre de 2021. D’aquesta manera, el club esportiu reneix amb una imatge renovada però mantenint l’essència i els serveis que oferia l’equipament. Uns serveis que passaran per la gran sala de fitness, de més de 1.000 metres quadrats, la zona d’Spa & Wellness, i les diverses sales d’activitats i el terrassa-solàrium. Sense passar per alt, les pistes de pàdel exteriors.

Des de Parc Vallès s’han mostrat “orgullosos de poder comptar amb una de les millors instal·lacions de la ciutat, proporcionant una oferta única i difícil d’igualar”. Per la seva banda, Q Sport ha manifestat que amb aquesta adquisició es consolida “com a marca de centres esportius privats líder i de referència a la ciutat i al Vallès Occidental” i amplia fins als 14 mil metres quadrats el seu ampli ventall d’activitats, per a totes les edats i nivells. “Iniciem una nova etapa que promet està carregada de novetats, més serveis i opcions, amb dos centres esportius diferents i poder practicar pàdel a les seves pistes”, recalquen en un comunicat. Recordem, que Qsport posseix el Q Sport Urban Fitness, al carrer Sant Gaietà de Terrassa, on a més de la sala de fitness, pilates i cycling, es caracteritza per la zona aquàtica i arts marcials.

Amb l’inici d’aquesta nova etapa, també han apostat per renovar l’eslògan de marca amb un “Viu el teu moment”, amb el qual es vol transmetre “la voluntat de continuar amb la premissa d’una gestió eficient i adequada, enfocada a que els seus abonats i clients puguin gaudir de l’activitat física, l’esport i la salut amb les darreres tendències i tecnològiques sense perdre un tracte proper i cordial”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa