MónTerrassa
Gemma Broto guanya el Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat
  • CA
Autoritats amb els finalistes del concurs del Gremi de la Fusta | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, va fer aquest dijous a la tarda la cloenda de l’acte de lliurament dels premis de la 3ª edició del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat, organitzat pel Gremi de la Fusta. L’acte va tenir lloc a la seu de la Cecot.

L’Ajuntament de Terrassa col·labora en el concurs amb una aportació econòmica de 1.000 €, dotació del segon premi. Enguany s’hi han presentat un total de 5 projectes i els guanyadors han estat Gemma Broto, de Terrassa, amb “El penjador de les quatre branques” (1er Premi); Xavier Martín, Anna Peguero i Francesc Xavier Ramis, també terrassencs, amb el projecte “SAME Element Multifuncional” (2n premi); i Jordi Juvé, de Vilafranca del Penedés, amb “Sèrie IMBENT” (3r premi).

El Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat té com a objectiu posar de relleu, donar projecció i reconèixer la tasca i projectes dels professionals de l’arquitectura i del disseny de tot Catalunya, així com dels professionals de la fusta. Els projectes presentats havien de ser inèdits i no podien estar en producció en el moment del concurs. El disseny havia de ser factible en temes tècnics i amb projecció comercial, assolint de manera exitosa els següents objectius: el disseny havia de ser estètic i funcional, incorporant consideracions de disseny per vetllar per una apropiada aparença física i utilitat segons el concepte treballat; el disseny havia de comportar un projecte sostenible, amb l’ús de materials i processos productius respectuosos amb el medi ambient; i finalment, el disseny havia de ser factible a lhora de produir-lo. I el requisit imprescindible a tots els projectes és que havien d’utilitzar com a matèria primera principal la fusta, podent combinar amb altres materials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa