MónTerrassa
La gastronomia argentina i italiana, unida en un establiment a Terrassa
  • CA

Des d’aquest mes de desembre, el carrer cardaire, número 1, de Terrassa compta amb un nou establiment que uneix la gastronomia italiana i argentina de la millor manera possible. Es tracta del Portal de la Font Street Food, un restaurant que ofereix l’oportunitat de descobrir dos productes vinguts des d’Argentina i des d’Itàlia: l’empanadilla artesana i la pinsa romana, respectivament. “Són dos productes exquisits i únics a Terrassa, treballats directament amb xefs italians i argentins per oferir les millors receptes i la millor qualitat”, expliquen els seus impulsors a Món Terrassa.

L’empanadilla segurament és un producte més conegut a casa nostra, on aquest establiment terrassencs en l’ofereix amb diferents ingredients: la podem trobar de carn, pollastre, tonyina, ceba, espinacs, pernil i formatge, i capreses. Per la seva banda, la pinsa és una pizza originària de Roma, la massa de la qual té una preparació molt més elaborada que la fa més bona i digestiva per a tothom. I en aquí també la podrem trobar de diferents ingredients i combinacions possibles. A més, s’hi pot degustar paninis, amadines i entrants, a més de postres italians com el tiramisú, cannoli o pinsa romana de nutella.

Portal de la Font Street Italian Food, al carrer Cardaire | Lluïsa Tarrida

L’establiment el porta un grup de socis que oscil·la dels 60 als 23 anys. Tots provenen del sector de la gestoria i assessoria professional. “De fet, tots som companys de despatx, i la iniciativa va sorgir entre uns quants treballadors que teníem ganes d’endinsar-nos en el món de l’hostaleria”, comenten.

A molts el nom del Portal de la Font els sonarà, ja que just a la cantonada, al carrer Font Vella, 63, existeix un forn de pa-cafeteria amb aquest mateix nom. No és casual. És fruit dels mateixos emprenedors, que van arrencar el projecte ara fa tres mesos amb la fleca-degustació. D’aquesta manera, el Portal de la Font Street Italian Food és una prolongació o ampliació del negoci original. Subratllen que consideren que aquest nou establiment ofereix un producte “deliciós i innovador a la ciutat, que agradarà a tothom. Per això qualsevol persona amb ganes de menjar bé i productes típics i tradicionals d’Argentina i Itàlia, s’hi trobarà a gust”.

El Portal de la Font Street Food obre de 12:30 a 16:00h i de 19:30 a 23:30h de dimarts a dijous, i divendres i dissabtes de 12.30h a 16h i de 18:30 a 24h.

El Portal de la Font, al carrer Font Vella de Terrassa | Lluïsa Tarrida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa