MónTerrassa
Galí creu que la Cambra de Catalunya ha de ser “més representativa que executiva”

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, veu amb bons ulls la nova llei de cambres que el Govern vol impulsar i que donarà lloc a la Cambra General de Catalunya. Amb tot considera que aquest ens ha de tenir un paper “més representatiu que executiu” i que ha de servir perquè totes les cambres se’l sentin com a propi. Galí ha fet aquestes declaracions el dia després que hagi prosperat el decret que permetrà la celebració d’eleccions a les cambres catalanes en el segon trimestre del 2018 i que segons el dirigent egarenc és “oportú” perquè ja fa tres anys que el mandat està prorrogat. Fonts de la Cambra de Sabadell també han valorat “positivament” aquest pas que afirmen “permetrà reduir de tres a dos” els mandats dels presidents.

Galí ha assegurat que el valor de la proximitat i del dia a dia de les empreses el tenen les cambres territorials i ha indicat que la Cambra de Catalunya “ha de ser l’entitat aglutinadora d’una autèntica representació general de les cambres catalanes i de les empreses que hi seran representades”.

Pel que fa al desplegament del procés electoral, ha indicat que s’ha d’acabar de trobar l’encaix per donar cabuda a les empreses que realitzen aportacions voluntàries. “La Cambra de Terrassa veu bé que es possibiliti el procés electoral. És necessari avançar, i possibilitar que la regeneració del marc cameral i de les pròpies cambres en sí mateixes es produeixi, i consolidi un model eficient de donar suport a la competitivitat empresarial i territorial”, ha apuntat. Galí també s’ha referit a la limitació dels mandats dels presidents, i ha indicat que en totes les organitzacions democràtiques i participatives és lògic que hi hagi una directriu que limiti els mandats dels presidents.

Nou comentari

Comparteix