MónTerrassa
Galerias del Tresillo, nova botiga i canvis al centre logístic de Terrassa
  • CA

Galerias del Tresillo ha apostat fort aquest 2022 per a Terrassa amb l’obertura d’una nova botiga i amb canvis al centre logístic ubicat al polígon industrial Can Petit. El passat mes de juliol, l’empresa especialitzada en sofàs va inaugurar un nou local a l’avinguda del Vallès, 57, que té la particularitat de ser un “outlet”. Amb més de 700 metres quadrats d’exposició de sofàs, seients, cadires, matalassos, elements de descans i complements de decoració (quadres, il·luminació, mobles auxiliars, que s’han afegit en els darrers temps a l’stock disponible), l’empresa continuava el model d’expansió que està duent a terme en els darrers anys i que ja ha anunciat que vol continuar mantenint.

Per la seva banda, el centre logístic ubicat a Terrassa ha entrat dins de la posada en marxa d’un nou Pla d’optimització i logística per estalviar costos i elevar els beneficis previstos en un 10% adicional. Amb aquest objectiu, recentment s’han instal·lat plaques fotovoltaiques a les oficines i magatzem de la seu terrassenca. També s’ha fet el pas a les botigues de Montigalà i Tarragona. A més, durant el 2023, dos establiments més incorporaran aquest tipus d’energia renovable. Es desconeix però quins seran els escollits.

Sis noves botigues a Catalunya en els pròxims 2 anys

La nova botiga de Terrassa se suma als 20 establiments comercials que l’empresa té a Catalunya. Justament, aquesta setmana, ha inaugurat dos nous punts de venda a la ciutat de Barcelona, una al passeig de Sant Joan, i una al carrer Cartagena. I la cadena també ha avançat que en els pròxims dos anys té prevista l’obertura de 6 noves botigues.

Amb més de 50 anys d’història, la marca d’origen familiar ha aconseguit quasi 2 milions de clients, i no s’atura. En vol més. I per això, l’any vinent s’ha decidit fer una aposta per potenciar la venta online a través d’un nou ecommerce.





Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa